Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το Ίντερνετ των πάντων» απασχόλησε 1.450 ανθρώπους σε συνέδριο της Cisco

«Το Ίντερνετ των πάντων» απασχόλησε 1.450 ανθρώπους σε συνέδριο της Cisco

Περισσότεροι από 1450 επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο και είδαν από κοντά τις απεριόριστες δυνατότητες που προκύπτουν όταν το internet συνδέει ανθρώπους, διαδικασίες, δεδομένα και αντικείμενα με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε πιστέψει.

Περισσότεροι από 1450 επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο Cisco Connect Greece και είδαν από κοντά «τις απεριόριστες δυνατότητες που προκύπτουν όταν το internet συνδέει ανθρώπους, διαδικασίες, δεδομένα και αντικείμενα με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε πιστέψει», σύμφωνα με την Cisco, μια τις κορυφαίες εταιρείες δικτύωσης στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το «Ίντερνετ των πάντων»:

Οι επισκέπτες του Cisco Connect μπορούσαν να παρακολουθήσουν σε 28 παρουσιάσεις της Cisco και των συνεργατών της τις σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες και οι εργαζόμενοι λειτουργούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στις κεντρικές ομιλίες των εκπροσώπων της Cisco αναλύθηκε ο αντίκτυπος της σύνδεσης στο internet όλο και περισσότερων στοιχείων. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο η Cisco αποκαλεί «Internet of Everything» και αποτελεί την εξέλιξη του «Internet of Things», με την προσθήκη ανθρώπων, διαδικασιών και δεδομένων. Το βασικό ερώτημα που τέθηκε και συζητήθηκε είναι πώς αυτή η επιχειρηματική πρόκληση-ευκαιρία μπορεί να αποδώσει τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τους οργανισμούς, τα κράτη και κάθε έναν από εμάς.

Ο εκπρόσωπος της Intel κ. Νίκος Παναγιωτίδης, Market Development Manager, στην κεντρική του ομιλία παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για το «ανοικτό» Cloud του μέλλοντος, ενώ ο Διευθυντής Marketing, Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας επικεντρώθηκε στις κύριες τεχνολογικές τάσεις και τις υπηρεσίες του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια των παράλληλων παρουσιάσεων, οι συνεργάτες-χορηγοί του Cisco Connect πραγματοποίησαν 14 ομιλίες, οι οποίες κάλυψαν μεγάλο εύρος τεχνολογικών λύσεων που αποσκοπούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων. Οι τεχνολογικές αυτές λύσεις και η υλοποίησή τους σε πελάτες, απασχόλησαν και τα δύο πάνελ συζήτησης που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Εκπρόσωποι των εταιριών Interamerican, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Velti, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Intralot, οι οποίες υλοποίησαν και λειτουργούν λύσεις Cisco, περιέγραψαν τα επιχειρηματικά οφέλη που αποκόμισαν τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά παρουσιάσεις (live demo) των λύσεων της Cisco στο κεντρικό διαδραστικό περίπτερο της εταιρείας καθώς και τις προτάσεις του δικτύου συνεργατών της, σε 22 ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024