Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

5+1 beauty ιδέες για την ψυχολογική κόπωση

Όσες φορές έχω υπερένταση και ξέρω ότι το βράδυ δεν πρόκειται να κοιμηθώ καλά, ρίχνω 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο κέδρου στο κουτί με τις αρωματικές πέτρες Sleep - Room Aroma Rocks της Μolton Brown που έχω στην κρεβατοκάμαρα. (Όσες φορές πάλι έχω υπερένταση αλλά βαριέμαι να το κάνω, στριφογυρνάω στο κρεβάτι για ώρες).

Όσες φορές έχω υπερένταση και ξέρω ότι το βράδυ δεν πρόκειται να κοιμηθώ καλά, ρίχνω 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο κέδρου στο κουτί με τις αρωματικές πέτρες Sleep – Room Aroma Rocks της Μolton Brown που έχω στην κρεβατοκάμαρα. (Όσες φορές πάλι έχω υπερένταση αλλά βαριέμαι να το κάνω, στριφογυρνάω στο κρεβάτι για ώρες).

Δυο-τρεις σταγόνες αιθέριο έλαιο κέδρου είναι αρκετές για να νιώθω ότι είμαι στο δάσος.

Λεβάντα

Πριν από μερικές μέρες που είχα πονοκέφαλο λόγω κούρασης και άγχους, άναψα ένα κερί με άρωμα λεβάντας

και παρόλο που δεν ήταν βράδυ, άπλωσα στο πρόσωπό μου τον φυσικό ορό νύχτας Midnight Recovery Concentrate της Kiehl’s, όχι μόνο γιατί επανορθώνει τις φθορές της επιδερμίδας αλλά γιατί μοσχοβολάει λεβάντα. Μετά από λίγα λεπτά ο πονοκέφαλος πέρασε, το ίδιο και το υπερβολικό στρες.

Έτσι κι αλλιώς, επειδή το άρωμα της λεβάντας μου αρέσει πολύ, πλένω τα χέρια μου με το Lavender Liquid Soap της L’Occitane….

….ή το Savon Liquide de Lavande της Le Petit Marsellais, (δοκιμάστε το, είναι οικονομικό και εξαιρετικό).

Λιβάνι και μύρο

Όταν θέλω να «καθαρίσω» το υπερφορτωμένο μυαλό μου και να αποκτήσω πνευματική διαύγεια, εκμεταλλεύομαι τις ιδιότητες των αναζωογονητικών ελαίων από μύρο και λιβάνι.

Επίσης, ξεχωρίζω την καλλυντική σειρά, βιολογικά πιστοποιημένη, τη Rejuvenating Frankincense της Neal’s Yard Remedies, η οποία βασίζεται στο λιβάνι, γι’ αυτό είναι αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική (θα τη βρείτε στα Carelab by Attica και στο e-shop www.organicbeauty.gr).

Ταλκ

Και όμως αυτό το απλό αλλά πολυχρηστικό προϊόν προσφέρει μερικές στιγμές ευτυχίας. Ο λόγος; Σύμφωνα με μελετητές, η μυρωδιά της ταλκ παραπέμπει στα μωρά και διεγείρει τις ενδορφίνες (αυτό ισχύει φυσικά για τις γυναίκες).

Αγαπημένη και κλασική η Johnson’s Baby Powder.

Όταν ενίοτε αισθάνεστε κι εσείς κούραση, σωματική, πνευματική και ψυχολογική, δοκιμάστε μία από τις παραπάνω ιδέες και πείτε μου τις εντυπώσεις σας.

vita.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024