Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat

Fiat

Το 500 L στην έκδοση Trekking ξεχωρίζει από την παρουσία της Fiat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πέρα από τα σχεδιαστικά ή μη χαρακτηριστικά που μαρτυρούν τον διττό προσανατολισμό του πολυμορφικού Fiat, όπως οι προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές και οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών με τα ελαστικά μικτής χρήσης, το 500 L […]

Το 500 L στην έκδοση Trekking ξεχωρίζει από την παρουσία της Fiat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πέρα από τα σχεδιαστικά ή μη χαρακτηριστικά που μαρτυρούν τον διττό προσανατολισμό του πολυμορφικού Fiat, όπως οι προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές και οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών με τα ελαστικά μικτής χρήσης, το 500 L Trekking ξεχωρίζει χάρη στο προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Traction+.

To τελευταίο παραμένει σε λειτουργία μέχρι τα 30 χλμ./ώρα, εξασφαλίζοντας χωρίς το επιπλέον βάρος και κόστος ενός συστήματος τετρακίνησης, τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση.

Οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το 500 L Trekking προέρχονται από τη μέχρι σήμερα γνωστή γκάμα του «συμβατικού» 500 L. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι πέρα από τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων απόδοσης 95 ίππων και τον υπερτροφοδοτούμενο TwiAir των 105 ίππων, το Fiat 500 L θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες diesel τεχνολογία MuliJet II, ξεκινώντας από τα 1,3 λίτρα και τους 85 ίππους και φτάνοντας τους 105 ίππους στην αντίστοιχη έκδοση των 1,6 λίτρων.

Η δίχρωμη και πρωτότυπη έκδοση του Fiat Panda 4×4 -Toscana πράσινο για το αμάξωμα και Accogliente μπεζ για την οροφή- , η έκδοση του Fiat 500 που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με το διάσημο αντρικό περιοδικό GQ, καθώς και η ηλεκτροκίνητη έκδοση του λιλιπούτειου Fiat που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος, έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τις τετράτροχες προτάσεις που εκθέτει η ιταλική φίρμα στην 83η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024