Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το smartphone της MLS που ακούει, γράφει και μιλάει, φέρνει η Cosmote

Το smartphone της MLS που ακούει, γράφει και μιλάει, φέρνει η Cosmote

Αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατίθεται η νεότερη έκδοση του smartphone της MLS, MLS iQTalk Crystal. Το smartphone διακρίνεται για την δυνατότητα διεξαγωγής κλήσεων με φωνητική εντολή αλλά και την υπαγόρευση μηνυμάτων προς αποστολή με SMS.

Αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Cosmote διατίθεται η νεότερη έκδοση του smartphone της MLS, MLS iQTalk Crystal. Το smartphone διακρίνεται για την δυνατότητα διεξαγωγής κλήσης με φωνητική εντολή αλλά και την υπαγόρευση μηνυμάτων προς αποστολή με SMS.

  • To MLS iQTalk βασίζεται στην έκδοση Android 2.3.7 (Gingerbread) και έχει επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη 4GB με 512ΜΒ RAM και οθόνη αφής 3,5 ιντσών, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει στην νεότερη έκδοση του κινητού που φέρει την επωνυμία της την δυνατότητα υπαγόρευσης μηνυμάτων -ο χρήστης επιλέγει από την οθόνη αφής την λειτουργία Talk & SMS, λέει το όνομα της επαφής στην οποία προορίζεται το μήνυμά του, και υπαγορεύει το κείμενο προς αποστολή με SMS. Ομοίως, με το Talk & Call, ο χρήστης λέει το όνομα της επαφής και αυτομάτως διεξάγεται η κλήση. Τέλος, από το κινητό της MLS δεν θα μπορούσε να λείπει το πρόγραμμα φωνητικής πλοήγησης Τalk & Drive.

Το MLS iQTalk Crystal διατίθεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα 199 ευρώ και σε 12 άτοκες δόσεις όταν η εξόφληση γίνεται με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η συσκευή επιδοτείται στα προγράμματα Cosmote. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 45 (με πάγιο 45 ευρώ) το κόστος αγοράς της συσκευής πέφτει στα 83,05€. Στο e-germanos.gr μπορείτε να δείτε και άλλα προγράμματα Cosmote, στα οποία επιδοτείται η αγορά του MLS iQTalk Crystal.

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr:

  • Τι πρέπει να ξέρετε για τις Μνήμες σε ένα Smartphone με Android Η εσωτερική μνήμη αποτελεί το τεχνικό χαρακτηριστικό στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα, αν και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείτε να μάθετε πως γίνεται η μεταφορά των μικρών -τουλάχιστον στο όνομα- εφαρμογών που τρέχουν σε smartphone και tablet από την «επεκτάσιμη» εσωτερική μνήμη, στην οποία εγκαθίστανται αναγκαστικά, στην εξωτερική μνήμη, δηλαδή στην κάρτα SD.
  • Τι πρέπει να ξέρετε για τα smartphone Τα smartphone είναι μια νέα κατηγορία κινητών τηλεφώνων, και είναι φανερό ότι κατασκευαστές, δίκτυα και προγραμματιστές δεν έχουν βρει την απόλυτη λύση για την βέλτιστη λειτουργία τους. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και σε τι διαφοροποιούνται; Τι μπορούν να κάνουν και ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες;
  • Τι πρέπει να ξέρετε για τα smartphone πριν… χρεωθείτε Η ανεξάρτητη Αρχή αρμόδια για τις τηλεπικοινωνίες στη χώρα μας εξέδωσε σημαντικές οδηγίες για την προστασία των νέων χρηστών smartphone από ανεπιθύμητες χρεώσεις ή υπερχρεώσεις, που προκαλούν, αν και «έξυπνα». Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο tech.in.gr, smartphone σημαίνει «πρόσβαση στο Ίντερνετ από το κινητό» και προϋποθέτει κάποιες γνώσεις που θα σας προστατεύσουν από το λεγόμενο «σοκ του λογαριασμού». Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε.
  • Μικρές συμβουλές για να αποφύγετε το «σοκ του λογαριασμού» Οι κατασκευαστές λανσάρουν ολοένα πιο δελεαστικές προτάσεις για την αξιοποίηση του Διαδικτύου εν κινήσει, με Androidειδή smartphone κάτω των 100 ευρώ, συνεπικουρούμενοι από τις επιδοτήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Χρήσιμες οδηγίες και μικρές συμβουλές για να γνωρίσετε το Ίντερνετ εν κινήσει χωρίς να υποστείτε το «σοκ του λογαριασμού».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024