Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ στο Σύνταγμα

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ στο Σύνταγμα

Διήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μετρό Συντάγματος διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του καθημερινού αγώνα της, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί με Αναπηρία.

Διήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μετρό Συντάγματος διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 (10:00 π.μ.- 20:00 μ.μ.), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του καθημερινού αγώνα της, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί με Αναπηρία.

Στο bazaar θα πωλούνται, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, πορσελάνες, χειροποίητες, διακοσμητικά είδη, ενδύματα καινούργια και μεταχειρισμένα, παιδικά ρούχα, τραπεζομάντηλα, accessories, μαρμελάδες και γλυκά, κρασιά, βιβλία, μικροί ζωγραφικοί πίνακες, από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2013.

Την εκδήλωσή θα πλαισιώσουν διάφορα happenings και εκπλήξεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να κάνουν αυτό το Bazaar πόλο έλξης για όσο το δυνατόν περισσότερους διερχόμενους επιβάτες και όχι μόνο, που θα γνωρίσουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και θα το στηρίξουν με τις αγορές τους.

H ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) γιορτάζει φέτος 75 χρόνια λειτουργίας και υπηρεσίας στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών τους. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης για παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024