Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστούγεννα στην Αθήνα με αγγλική γεύση

Χριστούγεννα στην Αθήνα με αγγλική γεύση

Θέλετε να πάρετε μια γεύση από Βρετανία αυτά τα Χριστούγεννα; Τότε, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από το Ζάππειο, όπου η αγγλόφωνη κοινότητα της Αθήνας υπό τη σκέπη της Αγγλικανικής Επισκοπής πραγματοποιεί το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 και μισή το μεσημέρι. Επίσης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολύ επιτυχημένο πέρυσι «Sing-along  Messiah» με το κοινό σε ρόλο χορωδίας!

Θέλετε να πάρετε μια γεύση από Βρετανία αυτά τα Χριστούγεννα; Τότε, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από το Ζάππειο, όπου η αγγλόφωνη κοινότητα της Αθήνας υπό τη σκέπη της Αγγλικανικής Επισκοπής πραγματοποιεί το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 και μισή το μεσημέρι.

Εκεί θα μπορείτε να βρείτε αγαπημένα εδέσματα των Βρετανών (σπιτικές μαρμελάδες, κέικ, chutney και lemon curd).

Επίσης μπορείτε να βρείτε σε εκπλητικά χαμηλές τιμές:
Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα, χειροτεχνήματα, παιχνίδια, βιβλία, CD και DVD, χριστουγεννιάτικες κάρτες, ημερολόγια και ατζέντες από το Ηνωμένο Βασίλειο και κοσμήματα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά γλυκίσματα, να απολαύσετε τον καλύτερο irish coffee της Αθήνας, να παίξετε τόμπολα, ενώ τα παιδιά σας να φωτογραφίζονται παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Μία εβδομάδα αργότερα, μπορείτε να διασκεδάσετε ακούγοντας παραδοσιακά αγγλικά κάλαντα και να συμμετέχετε τραγουδώντας!

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολύ επιτυχημένο «Sing-along Messiah» στην αγγλικανική εκκλησία St Paul’s, που βρίσκεται επί της οδού Φιλελλήνων (Νο 27) στη συμβολή με την οδό Αμαλίας.

Σολίστ θα είναι οι Σοφία Καρβουνά, Έφη Μινακούλη, Αλκαίος Παπαναγής και Τζόζεφ Κετετζιάν, στο εκκλησιαστικό όργανο ο Ρόμπερτ Πιτ και διευθυντής της μικρής αυτής ορχήστρας θα είναι ο Σταύρος Μπέρης.

Σε ρόλο χορωδίας θα είναι το κοινό που θα παρευρεθεί!

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ γενική είσοδος και 3 ευρώ για τους φοιτητές προς ενίσχυση του σωματείου «Friends of St Paul’s» (Φίλοι της Εκκλησίας St Paul’s).

Λιμπρέτα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση ή προς δανεισμό (για την ανάγκες της εκδήλωσης) στην είσοδο της εκκλησίας πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.anglicanchurch.gr.

Πέννυ Μπροτζάκη e-mail: pyksida.gr@gmail.com

Πέννυ Μπροτζάκη

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024