Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον Σεπτέμβριο, ο σούπερ ζουμ τηλεφακός για A-mount από την Sony

Τον Σεπτέμβριο, ο σούπερ ζουμ τηλεφακός για A-mount από την Sony

«Ο βελτιωμένος τηλεφακός για όλα τα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών A-mount με αισθητήρες APS-C είναι μικρός, κομψός, εναλλασσόμενος και φέρνει τη δράση κοντά σε κάθε φωτογράφο, σε προσιτή τιμή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του τηλεφακού DT55-300mm F4.5-5.6 SAM για φωτογραφικές μηχανές A-mount.

Η Sony ανακοίνωσε ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου 2012 κυκλοφορεί ο τηλεφακός DT55-300mm F4.5-5.6 SAM με σούπερ ζουμ για φωτογραφικές μηχανές A-mount. «Κάθε θέμα για φωτογράφιση, από όμορφα πορτρέτα, μέχρι τη ζωή στην άγρια φύση και τα extreme sport, όλα καλύπτονται από το νέο τηλεφακό ζουμ SAL55300 από τη Sony».

Η Sony αναφέρεται σε έναν βελτιωμένος τηλεφακό για όλα τα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών A-mount με αισθητήρες APS-C που είναι μικρός, κομψός, εναλλασσόμενος και φέρνει τη δράση κοντά σε κάθε φωτογράφο, σε προσιτή τιμή.

Με ιδανικό εύρος μεγέθυνσης 5,5x, καλύπτει εστιακό μήκος από 55 μέχρι 300 χιλιοστά. Σε μέγιστο ζουμ, αυτό σημαίνει 450 χιλιοστά σούπερ-τηλεφακού (το αντίστοιχο στα 35 χιλιοστά), δηλαδή έχει αρκετή δύναμη ώστε να συλλαμβάνει τη χάρη των ζώων στην άγρια φύση ή την καταιγιστική δράση ενός αγώνα.

Ο νέος τηλεφακός έχει ένα απόλυτα ήσυχο μοτέρ Smooth Autofocus Motor (SAM) που συνδυάζεται ιδανικά με τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης AF υψηλής ταχύτητας των φωτογραφικών μηχανών με Τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη.

  • Ακόμα και όταν το υποκείμενό σας κινείται γρήγορα, θα επιβραβευτείτε από καθαρά εστιασμένες, διαδοχικές εικόνες και βίντεο Full HD.

Ο προηγμένος οπτικός σχεδιασμός του SAL55300 προσφέρει ό,τι καλύτερο στα υψηλά pixel των σύγχρονων αισθητήρων εικόνας υψηλής ανάλυσης. Όπως και στα ανώτερης ποιότητας μοντέλα φακών G από τη Sony, υπάρχει ένα γυάλινο στοιχείο ED (Extra-Low Dispersion), το οποίο μειώνει τις χρωματικές αποκλίσεις για βέλτιστη ποιότητα εικόνας σε μεσαία έως μακρά εστιακά μήκη. Eντυπωσιακή απόδοση της λειτουργίας MTF (Modulation Transfer Function), η οποία διασφαλίζει την άψογη ανάλυση των πιο εκλεπτυσμένων λεπτομερειών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024