Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» Κουβέλη σε συγκυβέρνηση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

«Όχι» Κουβέλη σε συγκυβέρνηση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

«Σαφείς προτάσεις» από τις προοδευτικές δυνάμεις, στις οποίες «συμπεριλαμβάνουμε τις δυνάμεις της Αριστεράς» περιμένει η Δημοκρατική Αριστερά, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Φ.Κουβέλης το απόγευμα της Δευτέρας μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά. Η Δημοκρατική Αριστέρα συνεχίζει να προσβλέπει σε κυβέρνηση «ευρείας λαϊκης νομιμοποίησης που θα εξασφαλίζει παραμονή στο ευρώ και απαγκίστρωση από το μνημόνιο», τόνισε, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Σαφείς προτάσεις» από τις προοδευτικές δυνάμεις, στις οποίες «συμπεριλαμβάνουμε τις δυνάμεις της Αριστεράς» περιμένει η Δημοκρατική Αριστερά, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Φ.Κουβέλης το απόγευμα της Δευτέρας μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Αμέσως προηγουμένως είχε σταθεί στην έκκληση του Αλέξη Τσίπρα «πρωτίστως στα κόμματα της Αριστεράς». Η Δημοκρατική Αριστέρα, τόνισε, συνεχίζει να προσβλέπει σε κυβέρνηση «ευρείας λαϊκης νομιμοποίησης που θα εξασφαλίζει παραμονή στο ευρώ και απαγκίστρωση από το μνημόνιο».

Ο Φ.Κουβέλης απέρριψε εκ νέου το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε μία «μεταμφιεσμένη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», λέγοντας πως ένας τέτοιος σχηματισμός δεν θα ήταν σε αρμονία με το μήνυμα των εκλογών και την εντολή των πολιτών.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μία πολιτική που θα βρίσκεται στον αντίποδα της ασκούμενης πολιτικής που αποδοκιμάστηκε έντονα από το λαό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024