Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ανθρώπινο τηλέφωνο» το Samsung Galaxy S III

«Ανθρώπινο τηλέφωνο» το Samsung Galaxy S III

Ήταν πολύ πιθανό να ονομαζόταν Human Phone. Δυσκολεύτηκαν να απορρίψουν αυτή την επωνυμία. Ταίριαζε με όλο το concept. Όμως, το Samsung Galaxy S II ήταν αυτό με το οποίο πέρασαν μπροστά από τον ανταγωνισμό,  αυτό για το οποίο όλοι τώρα θυμούνται τι μπορεί να φτιάξει η κορεάτικη εταιρεία για να αντιμετωπίσει το Apple iPhone. Η απόφαση ήταν οριστική, θα το βάπτιζε Samsung Galaxy S III.

H ώρα έφτασε. H εκπρόσωπος του τμήματος Marketing της Samsung, Suzi Perry μας βάζει στο κλίμα, και καλεί τον πρόεδρο JK Shin. O επικεφαλής IT&Mobile Communications της Samsung Electronics θα μας προδιαθέσει, θα κορυφώσει την αγωνία μας πριν βγάλει ξαφνικά από το σακάκι του το Samsung Galaxy S III, με οθόνη 4,8» που θα μας ακούει, θα μας βλέπει και θα μας καταλαβαίνει.

Και τώρα, μια επίδειξη των δυνατοτήτων του επί σκηνής. Ένας κύριος και μια κυρία, ανταλλάσσουν μηνύματα, βγάζουν και μοιράζονται φωτογραφίες, του δίνουν εντολές. Κάπου-κάπου κάτι δεν δουλεύει, η αστοχία όμως, προσπερνιέται επιδέξια, η παρουσίαση προχωράει, οι ανακοινώσεις πέφτουν βροχή μαζί με βότσαλα:

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας 29 Μάη στην Ευρώπη και σε 145 χώρες από 296 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
  • Σε τρία μοντέλα με 16GB, 32GB, ή 64GB,
  • Σε δύο χρώματα Marble White (μαρμαρέ λευκό) και Pebble Blue, με κάλυμμα Hyperglaze,
  • Υποστήριξη του τάχιστου και πολύ πιο οικονομικό Bluetooth 4.0,
  • S Beam,
  • Pop Up Play,
  • AllShare Cast, AllShare Play,
  • Κάμερα 8Mpixel με δυνατότητα λειτουργίας σε burst mode, Buddy Photo Share,
  • Μπαταρία 2.100mAh,
  • με S Voice
  • Υποστήριξη 3G HSPA+, με έκδοση για δίκτυα τέταρτης γενιάς (LTE) το καλοκαίρι
  • Σε τιμή που θα ξεκινά από τα 699 ευρώ στην Ελλάδα, όταν διατεθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2012 και μάλιστα χωρίς εξαίρεση από όλα τα δίκτυα, Cosmote, Vodafone και Wind, χωρίς έστω περιορισμένης διάρκειας αποκλειστικότητα σε κανένα από αυτά, με υπό διαπραγμάτευση βαθμό συνεπιδότησης της αγοράς από την Samsung και τα δίκτυα.

Αργότερα, θα μιλήσουμε με εκπροσώπους της Samsung και για την πιθανότητα να έχουμε και στην χώρα μας υπηρεσίες ενοικίασης μουσικής και ταινιών. «Βρισκόμαστε εν μέσω διαπραγματεύσεων για τα πνευματικά δικαιώματα με τους οργανισμούς διαχείρισης ανά χώρα και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας», θα μου πει εκπρόσωπος της Samsung.

Συζητώντας μαζί του αργότερα θα μάθω ότι πίσω από το κοστούμι του, βρίσκεται ένας συμπαθέστατος… Βρετανός παλαιστής που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

Έκανα το λάθος να τον ρωτήσω πως τα πήγε.

Not Good, μου είπε κι αρχίσαμε να μιλάμε για την Σαντορίνη.


Ας τρέξουμε τώρα, πάλι, να υπερπηδήσουμε την σκηνή για να βρεθούμε πίσω της, εκεί στο βάθος, στα γυάλινα κλουβιά. Πρέπει να προλάβουμε να πιάσουμε ένα Samsung Galaxy S III στα χέρια μας…

Διαβάστε στη συνέχεια…

Τι κάνει το Samsung Galaxy S III πιο έξυπνο;

H παρουσίαση επί σκηνής έτρεχε πολύ γρήγορα για να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα μας έλεγαν. Δεν είχε και πολύ σημασία. Σε λίγο, θα πιάναμε το Samsung Galaxy S III στα χέρια μας και θα τα βλέπαμε μόνοι μας. Για να δούμε, γιατί δίνει τόση έμφαση στην κάμερα η Samsung και τι είναι

Είναι πράγματι το S III το Next Big Thing;

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, μετά από μια επιμορφωτική γνωριμία με ένα ζευγάρι partner στην παμπ, συνοδεία μπύρας και Fish and Chips με δύο λογής πατέ, γλυκόξινο και λεμονάτο, σκεφτόμουν αν το Samsung Galaxy S III είναι πράγματι το Next Big Thing.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024