Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλέιτον και Λάζαρος «οδήγησαν» τον ΠΑΟ στο «διπλό» της Τρίπολης

Κλέιτον και Λάζαρος «οδήγησαν» τον ΠΑΟ στο «διπλό» της Τρίπολης

Τα γκολ των Σίλβα Κλέιτον στο 58' και Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις έκριναν την αναμέτρηση στην Τρίπολη, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Τα γκολ των Σίλβα Κλέιτον στο 58′ και Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις έκριναν την αναμέτρηση στην Τρίπολη, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις παίχτηκε στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου. Οι «πράσινοι» δεν δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία, εάν εξαιρέσει κανείς την φάση του 8ου λεπτού, όταν ο Μπαντής με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα, πριν τη στείλει στα δίχτυα ο Μαρίνος.

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό ήταν υποτονικοί και δεν ανησύχησαν ούτε μία φορά την εστία του Καρνέζη. Στο 32΄ ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Περόνε στην περιοχή, αλλά δεν είχαν δίκιο, καθώς η τηλεοπτική κάμερα έδειξε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Αν κι ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο 58΄ με το σουτ του Κλέιτον μέσα από την περιοχή, μετά από ατομική προσπάθεια του Βραζιλιάνου. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν, ωστόσο δεν ανησύχησαν την εστία του Καρνέζη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς να κάνει το 2-0 με τον Χριστοδουλόπουλο.

Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Φρανκού – Μαρίνος, Βιτόλο, Κλέιτον

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπουρής, Πιπίνης, Αλβαρες (76΄ Σολάκης), Πουλίδο, Χουανίτο, Ουσέρο, Φρανκού (46΄ Ροτζέριο), Ράγιος, Περόνε, Ναβάρο (79΄ Μπρέσκα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος (60΄ Μαυρίας), Νίνης (75΄ Φουρλάνος), Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (60΄ Καραγκούνης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024