Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προς «μίνι ανασχηματισμό» με Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη, Διαμαντοπούλου στο Ανάπτυξης

Προς «μίνι ανασχηματισμό» με Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη, Διαμαντοπούλου στο Ανάπτυξης

Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι η έκπληξη αναμένεται να έρθει από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και φέρεται να είναι η Άννα Διαμαντοπούλου. Σε μία τέτοια περίπτωση, προκύπτει άλλη μία «καραμπόλα», που αφορά στη θέση του υπουργού Παιδείας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή. Σύμφωνα με το Mega, στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα υπάρξουν δύο υφυπουργοί, οι κ.κ. Μανώλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η έκπληξη αναμένεται να έρθει από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και φέρεται να είναι η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κυρία Διαμαντοπούλου δεν διέψευσε τις πληροφορίες που τη φέρουν να μετακινείται στο υπουργείο Ανάπτυξης και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις, αργά την Τρίτη, ή την Τετάρτη, όπως είπε.

Σε μία τέτοια περίπτωση, μετακίνησης της Άννας Διαμαντοπούλου, προκύπτει άλλη μία «καραμπόλα», που αφορά στη θέση του υπουργού Παιδείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατέστερος για τη θέση αυτή είναι ο προερχόμενος από τη ΝΔ, αναπληρωτής υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, η ορκωμοσία των νέων υπουργούν έχει προγραμματιστεί να γίνει νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024