Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φράγμα έξι χιλιομέτρων στήθηκε στην Μπανγκόκ για να σωθεί η πρωτεύουσα από τις πλημμύρες

Φράγμα έξι χιλιομέτρων στήθηκε στην Μπανγκόκ για να σωθεί η πρωτεύουσα από τις πλημμύρες

Δεν έχει τέλος το δράμα της Ταϊλάνδης από τις πρωτοφανείς πλημμύρες των τελευταίων εβδομάδων, οι οποίες χτύπησαν με μεγάλη σφοδρότητα την πρωτεύουσα. Στην Μπανγκόκ οι Αρχές έστησαν φράγμα έξι χιλιομέτρων από σάκους με άμμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον κέντρο της πρωτεύουσας. Ο πρωθυπουργός ζητά από τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

Δεν έχει τέλος το δράμα της Ταϊλάνδης από τις πρωτοφανείς πλημμύρες των τελευταίων εβδομάδων, οι οποίες χτύπησαν με μεγάλη σφοδρότητα την πρωτεύουσα.

Στην Μπανγκόκ οι Αρχές έστησαν φράγμα έξι χιλιομέτρων από σάκους με άμμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον κέντρο της πρωτεύουσας. Ο πρωθυπουργός ζητά από τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

Το φράγμα, από σάκους βάρους 2,5 τόνων ο καθένας, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής κατά μήκος σιδηροδρομικής γραμμής στις βόρειες περιοχές της πρωτεύουσας, γράφει η εφημερίδα Bangkok Post.

Το φράγμα θα επιτρέψει στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντλήσουν κάποια από τα νερά που απειλούν να πλημμυρίσουν το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συνοικία Λατ Πράο μέσα στην Μπανγκόκ έχει ήδη πλημμυρίσει και τα νερά απειλούν σταθμούς του μετρό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024