Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε απεργία αποφάσισαν να κατέβουν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία»

Σε απεργία αποφάσισαν να κατέβουν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία»

Η συνέλευση των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» αποφάσισε την Τετάρτη την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας, το νωρίτερο από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, έχοντας και την κάλυψη των σωματείων τα οποία καλούνται να αποφασίσουν τον χρόνο διεξαγωγής. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» έχουν να πληρωθούν από τον Αύγουστο καθώς το δάνειο που είχε συμφωνηθεί ότι θα πάρει η επιχείρηση δεν θα εκταμιευθεί.

Η συνέλευση των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» αποφάσισε την Τετάρτη την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας, το νωρίτερο από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, έχοντας και την κάλυψη των σωματείων τα οποία καλούνται να αποφασίσουν τον χρόνο διεξαγωγής.

Υπέρ της απεργίας ψήφισαν 273 εργαζόμενοι.

Η συνέλευση απέρριψε την πρόταση για 48ωρη απεργία αρχής γενομένης από σήμερα, Τετάρτη, και χωρίς την κάλυψη των σωματείων (η πρόταση απέσπασε μόλις 31 ψήφους).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας, υπέρ της άμεσης απεργίας ψήφισαν 373 εργαζόμενοι έναντι 100 οι οποίοι ψήφισαν υπέρ μελλοντικής.

Επίσης, απορρίφθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση για αυτοδιαχείριση της εφημερίδας από τους συντάκτες και κατάργηση των διευθυντών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» έχουν να πληρωθούν από τον Αύγουστο καθώς το δάνειο που είχε συμφωνηθεί ότι θα πάρει η «Τεγόπουλος Α.Ε.» δεν θα εκταμιευθεί αφού μετά από πολυήμερη διαδικασία το νομικό τμήμα της τράπεζας απέρριψε την αίτηση της εταιρείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024