Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωποι με έντονες αποδοκιμασίες πολιτών ήρθαν κυβερνητικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη

Αντιμέτωποι με έντονες αποδοκιμασίες πολιτών ήρθαν κυβερνητικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη

Αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες για την πολιτική της κυβέρνησης βρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Π.Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γ.Μαγκριώτης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην επίσημη δοξολογία για την 99ή επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο. «Αγανακτισμένοι» πήραν θέση στα σκαλιά του Αγίου Δημητρίου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Είχαν αναρτήσει, μάλιστα, και πανό στο πεζοδρόμιο της Αγίου Δημητρίου σε μικρή απόσταση από το σημείο άφιξης των επισήμων. Σχολιάστε...

Αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες για την πολιτική της κυβέρνησης βρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην επίσημη δοξολογία για την 99ή επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο.

«Αγανακτισμένοι» πήραν θέση στα σκαλιά του Αγίου Δημητρίου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Είχαν αναρτήσει, μάλιστα, και πανό στο πεζοδρόμιο της Αγίου Δημητρίου σε μικρή απόσταση από το σημείο άφιξης των επισήμων.

Στόχος των αποδοκιμασιών έγιναν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γ.Μαγκριώτης, ενώ φραστική επίθεση δέχτηκε και ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Γιάννης Μυλόπουλος.

Πανό ανάρτησαν και εργαζόμενοι στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, ζητώντας να μην κλείσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Και κατά τη άφιξη και κατά την αναχώρηση των επισήμων ακούστηκαν συνθήματα όπως «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω».

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και παρέστησαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΝΔ, ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ), Άγγελος Κολοκοτρώνης (ΛΑΟΣ), ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.ά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024