Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγωγή στον οδηγό

Εισαγωγή στον οδηγό

Η συνεχής και αύξουσα ζήτηση για μεταπτυχιακές σπουδές από χιλιάδες υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί πλέον μια πάγια τάση.

«Πού είναι η γνώση που χάθηκε στις πληροφορίες;» T.S. Eliot

Η συνεχής και αύξουσα ζήτηση για μεταπτυχιακές σπουδές από χιλιάδες υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί πλέον μια πάγια τάση. Η κατοχή ενός μεταπτυχιακού τίτλου, που άλλοτε θεωρούνταν ως εξαιρετικό προσόν, τείνει να θεωρείται στην αγορά ως κάτι το δεδομένο για κάθε νέο που επιδιώκει να κάνει καριέρα. Ταυτόχρονα, η παγκοσμιοποίηση προσφέρει μια πληθώρα επιλογών, καθώς πολλά πανεπιστήμια από διάφορες χώρες προσφέρουν τα προγράμματά τους σε όλο τον κόσμο. Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την τάση κάθε χρόνο τα ελληνικά πανεπιστήμια και άλλοι φορείς προσφέρουν όλο και περισσότερες επιλογές. Τα κάποτε λίγες δεκάδες μεταπτυχιακά στην Ελλάδα πλέον υπερβαίνουν τα πεντακόσια. Όλο και περισσότεροι νέοι –και όχι μόνο– επιδιώκουν την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου. Το πανεπιστημιακό πτυχίο τείνει να γίνει αναλογικά ό,τι ήταν κάποτε το απολυτήριο λυκείου. Η αγορά (εάν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο) της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης διευρύνεται.

Το in.gr, επενδύοντας σταθερά και σημαντικά στην εκπαίδευση, εγκαινιάζει έναν οδηγό Μεταπτυχιακών Σπουδών. Tο in.gr δημιουργεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης στη διάθεση όχι μόνο των χιλιάδων προπτυχιακών φοιτητών σε αναζήτηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, αλλά και πολλών ώριμων επαγγελματιών που κάνουν σχετική έρευνα. Στην ενότητα «Μεταπτυχιακές Σπουδές» του in.gr θα προσφέρονται έγκυρες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα προσανατολισμού των αποφοίτων πανεπιστημίων, αλλά και εργαζομένων για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Συντελεστές ενότητας:

Eurasian Partners

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024