Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα βιαστούμε να αποφασίσουμε για την Ελλάδα, δηλώνει ο Σόιμπλε

Δεν θα βιαστούμε να αποφασίσουμε για την Ελλάδα, δηλώνει ο Σόιμπλε

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν πρόκειται να σπεύσουν απερίσκεπτα για να αποφασίσουν το νέο σχέδιο χρηματοδότησης της Ελλάδας, είπε την Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε.Νωρίτερα η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως η Ελλάδα πρέπει να λάβει γρήγορα το δεύτερο πακέτο στήριξης.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν πρόκειται να σπεύσουν απερίσκεπτα για να αποφασίσουν το νέο σχέδιο χρηματοδότησης της Ελλάδας, είπε την Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε.

«Έχουμε κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για την Ελλάδα και τώρα, γοργά αλλά χωρίς αδικαιολόγητη βιασύνη, θα διαπραγματευτούμε ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Είμαστε στο σωστό δρόμο» είπε ο Σόιμπλε από τις Βρυξέλλες, όπου συνεδριάζουν το Eurogroup με θέμα το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας και την χρηματοοικονομική κατάσταση στην Ιταλία.

Ο Σόιμπλε είπε ακόμη ότι οι όποιες φήμες περί διπλασιασμού της χρηματοδοτικής ισχύος του μηχανισμού διάσωσης EFSF είναι ανυπόστατες.

«Σήμερα θα υπογράψουμε τη συμφωνία για τον μεσοπρόθεσμο μηχανισμό σταθερότητας. Θα προσαρμόσουμε τον EFSF στον όγκο που θα θεωρήσουμε κατάλληλο μεσοπρόθεσμα» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024