Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Io sono Greco και… Ιμπραΐμ

Πόσα πολλά μπορείς κανείς να καταλάβει από την προπόνηση μίας ομάδας... Η μικρογραφία του... Παναθηναϊκού όπως όλοι πλέον χαρακτηρίζουν τη Σιένα (αν και το πρωί ο Διαμαντίδης δεν συμφώνησε με κάτι τέτοιο) δεν αποκάλυψε φυσικά τα μυστικά της ωστόσο προσπάθησε όχι με απόλυτη επιτυχία να δείξει ότι δεν είναι αγχωμένη.

Πόσα πολλά μπορείς κανείς να καταλάβει από την προπόνηση μίας ομάδας… Η μικρογραφία του… Παναθηναϊκού όπως όλοι πλέον χαρακτηρίζουν τη Σιένα (αν και το πρωί ο Διαμαντίδης δεν συμφώνησε με κάτι τέτοιο) δεν αποκάλυψε φυσικά τα μυστικά της ωστόσο προσπάθησε όχι με απόλυτη επιτυχία να δείξει ότι δεν είναι αγχωμένη.

Στα πρόσωπα των παικτών της το έβλεπες. Ακόμα και στα άπταιστα ιταλικά του Ζήση διέκρινες ότι ο τίτλος του φαβορί ανήκει στους… αυθεντικούς «πράσινους».

Ο Νικόλας ρωτήθηκε για την ελληνική παρουσία στη Βαρκελώνη και απάντησε στους Ιταλούς συναδέλφους. «Ναι όντως προσπέρασε τον Παπαλουκά αλλά υπάρχει και ο Διαμαντίδης. Είναι πολλοί Έλληνες σε υψηλό επίπεδο. Iο sono Greco…» Απίστευτη ατάκα δείτε τη στο video.

Από την άλλη ο Ομπράντοβιτς ήταν πραγματικά χαλαρός. Όσο τουλάχιστον ήμασταν εμείς μπροστά. Ο Αλβέρτης με φόρμα έκανε επίδειξη στα τρίποντα, αγχώνοντας τους υπολοίπους.

Και κερασάκι στην τούρτα της… πρόβα τζενεράλε του φάιναλ φορ η παρουσία του Ιμπραΐμ Κουτλουάι. Πάντα δημοσιογραφικός, μοίρασε τις πιθανότητες κατάκτησης τίτλου αλλά ευχήθηκε να το πάρει ο Παναθηναϊκός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024