Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρωθυπουργικό μπλόκο σε αναθεώρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Πρωθυπουργικό μπλόκο σε αναθεώρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναθεώρησης του αντικαπνιστικού νόμου ή αναπροσαρμογής του. Αυτό ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε καμία άλλη εκδοχή, πλην εκείνης της πλήρους εφαρμογής του νόμου, χωρίς καμία παρέκκλιση. Ο κ. Λοβέρδος θα προβεί σε ανακοινώσεις στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναθεώρησης του αντικαπνιστικού νόμου ή αναπροσαρμογής του. Αυτό ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε τη Δευτέρα που με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε καμία άλλη εκδοχή, πλην εκείνης της πλήρους εφαρμογής του νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, χωρίς καμία παρέκκλιση.

Ο κ. Λοβέρδος θα προβεί σε ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου την Τρίτη.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στη ΝΕΤ, επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες, και τόνισε: «Επιμένουμε στην εφαρμογή του νόμου αλλά αυτό εξαρτάται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που πρέπει να ενεργοποιηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία».

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024