Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αγροτουριστική φάρμα

Η αγροτουριστική φάρμα «Ευμέλεια» στη Λακωνία

Στην καρδιά ενός βιολογικού κτήματος, ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα, αγρούς με βότανα, κήπους με λαχανικά και φρούτα βρίσκονται οι κατοικίες του αγροκτήματος "Ευμέλεια". Το αγρόκτημα βρίσκεται 45 λεπτά από τη Σπάρτη και σχεδόν 2χλμ. από το χωριό Γούβες, σε μια αγροτική περιοχή, περιτριγυρισμένη από τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα.

Στην καρδιά ενός βιολογικού κτήματος, ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα, αγρούς με βότανα, κήπους με λαχανικά και φρούτα βρίσκονται οι κατοικίες του αγροκτήματος «Ευμέλεια». Το αγρόκτημα βρίσκεται 45 λεπτά από τη Σπάρτη και σχεδόν 2χλμ. από το χωριό Γούβες, σε μια αγροτική περιοχή, περιτριγυρισμένη από τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα.

Η «Ευμέλεια» είναι ένα υπέροχος και γαλήνιος χώρος, ένα καταφύγιο με πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Υπάρχουν όμορφες διαδρομές για περίπατο και ποδηλασία γύρω από το κτήμα ενώ μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του αγροκτήματος, όπως στο μάζεμα των ελιών, των σταφυλιών, των βοτάνων, των φρούτων και των λαχανικών.

Διαμονή
Θα φιλοξενηθείτε σε πέντε κατοικίες που συνδυάζουν την παραδοσιακή αγροτική αρχιτεκτονική με την μοντέρνα κατασκευή και πολυτέλεια. Κάθε σπίτι έχει ιδιωτικό κήπο και μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα στο αγρόκτημα και τα γύρω βουνά. Διαθέτουν επίσης: ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με τραπεζαρία, τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση με DVD/CD/MP3/USB, πρόσβαση στο ίντερνετ.

Σεμινάρια
Καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου μία από τις βασικές δραστηριότητες του αγροκτήματος είναι η φιλοξενία σεμιναρίων πάνω σε διάφορα θέματα όπως εναλλακτική ιατρική, φιλοσοφία, γιόγκα, τέχνες και ταϊ-τσι. Επίσης γίνονται μαθήματα μαγειρικής, καλλιτεχνικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά περιβαλλοντικά προγράμματα για παιδιά και μεγάλους.

{{{ map }}}

in.gr Αγροτουρισμός

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024