Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε σαφάρι

Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε σαφάρι

Όλα ξεκίνησαν στην Πανεπιστημίου 9. Πάνω από το Zonars, εκεί που πλέον βρίσκεται κάποιο πολυκατάστημα. Ήμασταν έξι συντάκτες, ένας –σχεδόν- για κάθε κατηγορία ειδήσεων. Τον Σεπτέμβριο του 1999 βγήκε στον αέρα το in.gr. Όταν με ρωτούσαν τότε που δουλεύω, έπρεπε πάντα να εξηγώ τι είναι αυτό. Αυτά όμως για την ιστορία. Τώρα, για τους insiders...

Όλα ξεκίνησαν στην Πανεπιστημίου 9. Πάνω από το Zonars, εκεί που πλέον βρίσκεται κάποιο πολυκατάστημα. Ήμασταν έξι συντάκτες, ένας –σχεδόν- για κάθε κατηγορία ειδήσεων. Τον Σεπτέμβριο του 1999 βγήκε στον αέρα το in.gr. Όταν με ρωτούσαν τότε που δουλεύω, έπρεπε πάντα να εξηγώ τι είναι αυτό.

Σε αυτά τα 11 χρόνια αυξηθήκαμε, μειωθήκαμε, μετακομίσαμε, αλλά πάντα παλεύαμε για την δικτυακή ενημέρωση. Αυτή που έχει γίνει πλέον το Α και το Ω όχι μόνο για τους χρήστες του ίντερνετ αλλά και για τους ανθρώπους του χώρου (αν και δεν αναγνωριζόμαστε επίσημα από την ΕΣΗΕΑ).

Το in.gr είναι homepage σε εκατοντάδες χιλιάδες computer, αφού λοιπόν είμαστε η σελίδα του… σπιτιού σας έπρεπε και να ανανεωθούμε.

Από σήμερα λοιπόν βλέπετε το νέο μας look. Βρείτε χρόνο να πλοηγηθείτε. Θα ανακαλύψετε πολλά καινούργια πράγματα. Το νέο in.gr είναι πιο ευέλικτο, πιο σύγχρονο.

Θα μου λείψει βέβαια το παλιό ως και η… παλαιότερη (όχι και μεγαλύτερη για να εξηγούμαστε!!!!) συντάκτρια.

Οι αναγνώστες όμως το ζήτησαν και όταν σε διαβάζουν καθημερινώς εκατομμύρια ζευγάρια μάτια πρέπει να ακούσεις το αίτημά τους.

Αυτά όμως για την ιστορία…

Τώρα, για τους insiders…

Στο συγκεκριμένο blog γράφουν οι αθλητικοί συντάκτες του in.gr. Θα σχολιάζουν, θα σας αποκαλύπτουν μυστικά, θα σας κάνουν να χαμογελάτε, να γελάτε, να συγκινείστε, να νευριάζετε και γενικώς στόχος τους είναι να ξεφύγουν από τα τετριμμένα. Από τα ξύλινα, από τα κλασικά.

Βίντεο, φωτογραφίες (ακόμα και δικά σας) θα αναρτώνται για μία διαφορετική ενημέρωση.

Εννοείται ότι μπορείτε να σχολιάζετε και να στέλνετε τα μηνύματά σας.

Αυτά αντί… προλόγου για μόλις μία ημέρα, καθώς από αύριο αρχίζουν τα έργα…

ΥΣ. Μιας και διανύουμε ημέρες προ… Μουντιάλ ας δανειστώ το σύνθημα από μήνυμα αναγνώστη στο blog του Φάνη Γκέκα στο in.gr, γιατί έτσι ονειρευόμαστε το πνεύμα του δικού μας blog: Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε σαφάρι, το Κύπελλο θα πάρουμε και πάρτε το χαμπάρι!!!!!!!!!!!!!!

ΥΣ.2. Ιδού και τα κορίτσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν ψάχνετε την Ελληνίδα (πολύ αμφιβάλλω κατά πόσο είναι από την Ελλάδα) είναι έκτη από το τέλος, ίσως και η καλύτερη αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του!!!!

ΥΣ.3. Αυτό το βίντεο με έκανε να αλλάξω άποψη και για τους δύο. Μπορεί να το έχετε δει, αλλά τι να κάνω με συγκίνησαν οι… άτιμοι.

Α. Κόδρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024