Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψα στην Αϊντραχτ, πάω Μουντιάλ...

Υπέγραψα στην Αϊντραχτ, πάω Μουντιάλ…

Καλησπέρα, Αν και ημέρες τώρα στο μυαλό μου γυρίζει μόνο η σκέψη της Εθνικής, σήμερα έχω να σας πω και για τον επόμενο σταθμό ης καριέρας μου. Τελικά συμφώνησα με την Αϊντραχτ και θα μείνω στη Φρανκφ

Καλησπέρα,
 
Αν και ημέρες τώρα στο μυαλό μου γυρίζει μόνο η σκέψη της Εθνικής, σήμερα έχω να σας πω και για τον επόμενο σταθμό ης καριέρας μου. Τελικά συμφώνησα με την Αϊντραχτ και θα μείνω στη Φρανκφούρτη για δύο χρόνια.
Μάλιστα θα είμαι μαζί με τον Γιάννη Αμανατίδη, αλλά όχι και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ομάδα είναι καλή και είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί γνωρίζω τον προπονητή, ενώ ξέρω καλά και την πόλη.
 
Αυτά όμως για εμένα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς περίμενα αυτές τις ημέρες, Η αγωνία μου ή καλύτερα… λαχτάρα θα έλεγα, για το Μουντιάλ είναι μεγάλη. Είναι εμπειρία ζωής και θέλω να τη ζήσω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενέργεια.
 

 Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει με πολλές απουσίες. Μέχρι σήμερα βέβαια γιατί από αύριο θα μαζευτούμε όλα τα παιδιά και την Παρασκευή ξεκινάει το βασικό και πιο σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ελβετία.

Χρειάζεται τρομερή συγκέντρωση γιατί ο στόχος είναι μεγάλος. Έχουμε πολλή δουλειά και πολύ μελέτη στα συστήματα των αντιπάλων. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα δύο φιλικά με τη Βόρεια Κορέα και την Παραγουάη.

 
Υπόσχομαι να σας αποχαιρετήσω πριν από το ταξίδι για τη Νότια Αφρική, που ανάλογα με τις συνθήκες θα έχουμε πιο συχνή επικοινωνία για να σας περιγράφω τις στιγμές που θα ζήσουμε εκεί.
 
Τα λέμε…

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024