Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θα κάνουμε το καλύτερο

Θα κάνουμε το καλύτερο

‘Εχετε δίκιο να θεωρείτε ότι σας ξέχασα λίγο αλλά δεν είναι έτσι. Αν και το είχα συνέχεια στο μυαλό μου δεν είχα τον χρόνο για κάτι τέτοιο αλλά ούτε και την διάθεση για να σας γράψω. Σας είχα πει ότ

‘Εχετε δίκιο να θεωρείτε ότι σας ξέχασα λίγο αλλά δεν είναι έτσι. Αν και το είχα συνέχεια στο μυαλό μου δεν είχα τον χρόνο για κάτι τέτοιο αλλά ούτε και την διάθεση για να σας γράψω. Σας είχα πει ότι θα προσπαθήσω να γράφω όποτε μπορώ και όπως σκέφτομαι. Οπότε αν δεν έχω την κατάλληλη ψυχολογία δεν θα το έκανα. Και φυσικά το να πηγαίνεις στο φάιναλ 4 στην φτιάχνει…
Είμαι στο Παρίσι και ξέρω ότι τουλάχιστον θα κάνω ζέσταμα και θα μπω μέσα στο γήπεδο να νιώσω λίγο διαφορετικά την ατμόσφαιρα.
Ξέρω ότι είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου και σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι, οπότε απλά οφείλω να είμαι όσο δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται.
Θα εκμεταλλευτώ όπoια ευκαιρία μου δώσουν. Γιατί τις πιο μεγάλες ευκαιρίες, μου τις έδωσε η ζωή μετά από αυτό το σοβαρό τραυματισμό που πέρασα πέρυσι.
Και να, κατάφερα να σταθώ πάλι στα πόδια μου και βρίσκομαι σε μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες…
Τώρα σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί σας γράφω όλα αυτά και το μόνο που θέλετε είναι να σας πω σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα πριν από το φάιναλ 4 και το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν.
Σίγουρα θα διαβάζετε πάρα πολλά στις εφημερίδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και νομίζω ότι αυτό φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που παίζουμε. Η ομάδα έχει βρει τρομερό ρυθμό και αν προσέξουμε το ξεκίνημα του παιχνιδιού θα είμαστε πάρα πολύ καλοί, γιατί δυστυχώς στα παιχνίδια ξεκινάμε κάπως νωθρά, αν και δεν το έχουμε πληρώσει μέχρι στιγμής. Δεν θα έχουμε συνεχώς την τύχη με το μέρος μας και στα εναπομείναντα παιχνίδια κάτι τέτοιο μπορεί να μας στοιχήσει.
Μην θεωρείτε ότι είναι όμως εύκολο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι αν παίξουμε όπως γνωρίζουμε και ξέρουμε μπορούμε να το κάνουμε εύκολο. Αλλά από τα λόγια στην πράξη υπάρχει ένα τεράστιο κενό και αρκετός βαθμός δυσκολίας. Για αυτό από το να λες υπομονή μέχρι να βρεις τη δύναμη να κάνεις και να καταφέρεις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μαθαίνω ότι θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοί μας στο Παρίσι. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δω το πέταλο όλο βαμμένο στα κόκκινα.
Φαντάζομαι την εικόνα και πραγματικά νομίζω ότι θα είναι κάτι υπέροχο. Παιδιά σας ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας γιατί γνωρίζω πως είναι να πηγαίνεις σε μία ξένη πόλη και ουσιαστικά να νιώθεις ότι παίζεις στην έδρα σου. Είμαι σίγουρο ότι θα υπάρχουν αρκετοί ακόμα φίλαθλοι που θα ήθελαν να έρθουν αλλά με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν κάτι τέτοιο φαντάζει μακρινό και αδιανόητο. Όπως λένε και οι Κατσιμιχαίοι –θα κάνω υπομονή για να έρθουν καλύτερες ημέρες.
Πραγματικά όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να προκριθούμε στον τελικό και να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024