Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει

Πως να αρχίσω και πως να τελειώσω... Η βραδιά στο Ντόνετσκ ήταν μαγική και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Όταν την προηγούμενη φορά μιλούσα για πίστη, δεν ήταν τυχαίο. Η ομάδα το απέδειξε. Έχοντας πε

Πως να αρχίσω και πως να τελειώσω… Η βραδιά στο Ντόνετσκ ήταν μαγική και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Όταν την προηγούμενη φορά μιλούσα για πίστη, δεν ήταν τυχαίο. Η ομάδα το απέδειξε. Έχοντας περάσει ένα εικοσιτετράωρο –κυρίως σε πτήσεις καθώς ήδη από το μεσημέρι είμαι στη Γερμανία και έχω κάνει και προπόνηση με τη Λεβερκούζεν – σκέφτομαι αυτό ενενηντάλεπτο.

Όταν παρακολουθούσα από τον πάγκο, έχω να σάς πω ότι δεν είχα άγχος, και αυτό γιατί πολύ απλά είδα από την αρχή ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η πρόκριση θα χανόταν μόνο με κάποιο δικό μας λάθος.

 Όταν μπήκα, λοιπόν, είχα αυτοπεποίθηση όπως και όλοι μας. Όλοι είδατε ότι τα τελευταία δεκαπέντε  λεπτά παίζαμε ουσιαστικά με εννέα παίκτες, όμως αυτό δεν μας πτόησε. Δεν υπήρχαν θέσεις, μόνο θέληση. Όσο για μετά… Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα όταν σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη, Δεν μπορώ να το περιγράψω.

 Στα αποδυτήρια ή είδατε ή διαβάσατε τι έγινε, οπότε είναι περιττό να πω κάτι άλλο. Απλά το ευχαριστηθήκαμε. Άλλωστε μπορεί να μην έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω σε Μουντιάλ. Για αυτό και μάλλον ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ακόμα τη Νότια Αφρική, όσο για αντιπάλους ούτε ο λόγος… Απλά περιμένω την κλήρωση της 4ης Δεκεμβρίου.

 Τότε θα μπορέσω να σάς πω περισσότερα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024