Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μέρα πριν τον τελικό...

Η μέρα πριν τον τελικό…

Το Βερολίνο κράτησε τους ίδιους ρυθμούς και το Σάββατο 2 Μαΐου. 27 βαθμούς, μπύρες παντού και ελάχιστο χρώμα από φάιναλ φορ Ευρωλίγκα, εκτός από το O2 που από το πρωί έως το βράδυ έσφιζε από εκδηλώσει

Το Βερολίνο κράτησε τους ίδιους ρυθμούς και το Σάββατο 2 Μαΐου. 27 βαθμούς, μπύρες παντού και ελάχιστο χρώμα από φάιναλ φορ Ευρωλίγκα, εκτός από το O2 που από το πρωί έως το βράδυ έσφιζε από εκδηλώσεις, προπονήσεις και αφίξεις.

Η ημέρα ξεκίνησε με την συνέντευξη Τύπου των φιναλιστ του τελικού, όπου Ομπράντοβιτς και Μεσίνα σαφώς πιο χαλαροί ύστερα από την πρόκριση μίλησαν για Αχιλλέα και πολλά άλλα, όπως θα διαβάσατε και στο in.gr/sports.

Στη συνέχεια και ενώ οι Βερολινέζοι είχαν ξαμοληθεί σε όλες τις καφετέριες και τις μπυραρίες γύρω από τον Σπρέε (έκαναν και ηλιοθεραπεία!!!) οι τέσσερις ομάδες γυμνάστηκαν.

H προπόνηση του Ολυμπιακού δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή της Πέμπτης. Το κλίμα ήταν υποτονικό και οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να περιμένουν με αγωνία την επανέναρξη των πλέι οφ…

Ήταν και η απουσία του Βασιλόπουλου, που δεν έκανε καν προπόνηση. «Ξαφνικά μετά την προπόνηση της Παρασκευής ένιωσα κάτι. Μουδειάζει και το πόδι μου λίγο. Δεν ξέρω τι θα χρειαστεί» μου είπε, χωρίς ωστόσο να δείχνει ότι έχει παραδώσει τα όπλα… 

Ο Τσίλντρες ήταν με πολιτικά, ενώ ο Μπουρούσης φορούσε φόρμα φανερά επηρεασμένος από τον πυρετό που μπορεί να τον αντιμετωπίζει με φάρμακα αλλά τον έχει καταβάλει.

Παρ όλα αυτά έδωσε είδηση με τη δηλωσή του. «Ακόμα και αύριο να με καλούσαν για το συμβόλαιό μου θα απαντούσα ότι θα συζητούσα μετά το πρωτάθλημα»…

Ο Λιν Γκριρ από την άλλη, την ώρα που ο Γιαννάκης έκανε σουτάκια για να ξεμουδιάσει, έκανε πλάκα λέγοντας τι είπε με τον Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα: «ότι με θέλει στον Παναθηναϊκό, πλάκα κάνω… απλά ότι είμαι καλός παίκτης»…

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς πάντα έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το ότι θα υποστηρίζει την ΤΣΣΚΑ στον τελικό. «Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που είπα. Πέρασα 6 υπέροχα χρόνια στη Μόσχα, έχω πάρει τίτλους με την ομάδα, έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθειά της αυτά τα χρόνια και όποιος δεν θέλει να το καταλάβει είναι κακοπροαίρετος. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλος αυτός ο θόρυβος, είναι απόλυτα τίμιο αυτό που είπα».

Αργότερα, Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ βρέθηκαν μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό στο O2 καθώς υπήρξε και πάλι κοινός χρόνος για τους δημοσιογράφους πριν και μετά από τις προπονήσεις τους.

Ο Σισκάουσκας είχε φυσικά την τιμητική του, όχι μόνο από τους δημοσιογράφους αλλά και από τους πρώην συμπαίκτες του. «Σίσκα, how are you», του φώναξε ο Αλβέρτης ενώ αγκαλιάστηκε με όλους και είχε μεγαλύτερη συνομιλία με τον συμπατριώτη του Γιασικεβίτσιους.

«Μόνο η ομάδα έχει αλλάξει όλοι είμαστε φίλοι» ήταν η δήλωση πάντως του Ραμούνας.

Το κλίμα ήταν και πάλι εξαιρετικό με τον Ομπράντοβιτς να αναγκάζετε να φωνάξει «Mr Μπατιστ will you cοme», καθώς ο Αμερικανός μιλούσε με τον Μόρις για πολύ ώρα.   

Ωστόσο η καχυποψία για αυτούς που πρέπει να είναι σε εγρήγορση δεν σταματά. Ενας έκ των συνεργατών του Ομπράντοβιτς κοιτούσε την κάμερα που ήταν στημμένη στο γήπεδο και ρωτούσε τους ρώσους: «την έχετε κλείσει» καθώς ξεκινούσε η προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Μόλις ολοκληρωθεί η προπόνηση ο Σπανούλης με τον Πέκοβιτς θα τρέξουν να βάλουν τα κουστούμια τους καθώς το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα ονόματα της κορυφαίας πεντάδας της Eυρωλίγκα. Συνυποψήφιοί τους είναι και οι Παπαλουκάς και Μπουρούσης…

Αυτά πριν από το gala με το οποίο ολοκληρώνεται μία ακόμα γεμάτη ημέρα στο Βερολίνο.

Ες αύριον όμως τα… σπουδαία 

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024