Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη Παπανδρέου στο κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Επίσκεψη Παπανδρέου στο κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Το κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Μέλη της ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη» μοίρασαν τρόφιμα στους αστέγους.

2

Το κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Παρόντες ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, καθώς και ο γγ του ΥΠΕΣ Δ.Στεφάνου.

Τον Αρχιεπίσκοπο και τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος ΑθηναίωνΝικήτας Κακλαμάνης μαζί με τον αντιδήμαρχοΛευτέρη Σκιαδά.

Ο κ. Παπανδρέου στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο ενημερώθηκε για το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη».

Ο κ. Ιερώνυμος παρουσίασε στον κ. Παπανδρέου το πρόγραμμα «Η Εκκλησία στους δρόμους» αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι 365 μέρες το χρόνο, μοιράζονται 1.600 μερίδες φαγητού σε αστέγους, αλλοδαπούς, εξαρτημένους από ουσίες και άπορους και ότι έχει γίνει λεπτομερής καταγραφή των επωφελούμενων ατόμων από την Αρχιεπισκοπή και την «Αλληλεγγύη».

Αρχιεπίσκοπος και πρωθυπουργός επισκέφθηκαν τον προαύλιο χώρο όπου δίνεται το συσσίτιο, μοίρασαν μερίδες φαγητού και συνομίλησαν με τα επωφελούμενα άτομα οι οποίοι τους εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για το πρόγραμμα «Η εκκλησία στους δρόμους» χαρακτηρίζοντας «εντυπωσιακό» το έργο της Εκκλησίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024