Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρώην ελεύθερος Γιούρκας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Ο πρώην ελεύθερος Γιούρκας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Μία εντυπωσιακή, αλλά και... απρόσμενη κίνηση έκανε ο Παναθηναϊκός την τελευταία ημέρα των ελεύθερων μεταγραφών, καθώς ανακοίνωση την απόκτηση (επιστροφή) του Γιούρκα Σεϊταρίδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Αυτό θα είνα το δεύτερο πέρασμα του Γιούρκα από την Παιανία, όπου πρωτοπήγε το 2001. Ακολούθησαν Πόρτο, Ντιναμό Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία έμεινε ελεύθερος.
- Μήνυμα σε Δήμο - ΥΠΕΧΩΔΕ
- Αντίο... μπάλα από Γκούμα

89

Μία εντυπωσιακή, αλλά και… απρόσμενη κίνηση έκανε ο Παναθηναϊκός την τελευταία ημέρα των ελεύθερων μεταγραφών, καθώς ανακοίνωση την απόκτηση (επιστροφή) του Γιούρκα Σεϊταρίδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο Σεϊταρίδης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια, ενώ για πρώτη φορά φόρεσε την πράσινη φανέλα τον Ιανουάριο του 2001.

Το καλοκαίρι του 2004, όντας νταμπλούχος στην Ελλάδα και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική, έναντι 3 εκ. ευρώ παραχωρήθηκε στην Πόρτο, ενώ επόμενος σταθμός του το 2005 ήταν η Ντιναμό Μόσχας.

Το 2006 η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε 12 εκ. ευρώ στη ρωσική ομάδα για να τον κάνει δικό της, ενώ από τους «ροχιμπλάνκος» έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο του 2009.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024