Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μελέτη: Από το Κινητό στο Ίντερνετ σε 5 χρόνια, όχι από το Desktop

Μελέτη: Από το Κινητό στο Ίντερνετ σε 5 χρόνια, όχι από το Desktop

Εξαιρετικά ηχηρά ήταν τα αποτελέσματα μελέτης του καταξιωμένου χρηματοπιστωτικού ομίλου Morgan Stanley σχετικά με τον μέλλον των τεχνολογιών: Μεταξύ άλλων, μέσα σε πέντε μόλις χρόνια, ο αριθμός των χρ

Εξαιρετικά ηχηρά ήταν τα αποτελέσματα μελέτης του καταξιωμένου χρηματοπιστωτικού ομίλου Morgan Stanley σχετικά με τον μέλλον των τεχνολογιών: Μεταξύ άλλων, μέσα σε πέντε μόλις χρόνια, ο αριθμός των χρηστών που θα μπαίνουν στο Ίντερνετ από το κινητό τους θα ξεπεράσει αυτόν των χρηστών που μπαίνουν από το desktop.

Στον αγώνα για κυριαρχία στην αγορά Mobile Internet έχουν ήδη προβάδισμα ελάχιστοι (η Apple, το Google, το Amazon.com και το Skype). H αναμενόμενη εκρηκτική μεγέθυνση του Mobile Internet αποδίδεται στην επέκταση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας υψηλής ταχύτητας τρίτης γενιάς (3G), στην έκρηξη της διαδικτυακής κοινωνικής δικτύωσης, στην επιτυχία του βίντεο μέσω Διαδικτύου αλλά και των λεγόμενων «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων. Τα πρότυπα δικτύωσης και επικοινωνίας που καθιέρωσαν η Apple και το Facebook ανέβασαν τον πήχη.

Σύμφωνα με την Morgan Stanley, οι πωλήσεις των smartphone, κινητών που έχουν δυνατότητες υπολογιστή και σχετικά αυξημένο κόστος, θα ξεπεράσουν από το 2010 τις πωλήσεις φορητών υπολογιστών και netbook μαζί. Εντός των επόμενων δύο μόλις ετών, θα πουληθούν περισσότερα smartphone από ό,τι desktop, notebook και netbook μαζί!

Η εκτενής μελέτη της Morgan Stanley δημοσιεύεται υπό μορφή PDF στον δικτυακό της τόπο (128+MB).

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024