Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Μπομπό και «Ντράγκο»

Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Μπομπό και «Ντράγκο»

Κρίσιμη μέρα θα είναι η Δευτέρα για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, καθώς θα ενταθούν οι προσπάθειες της διοίκησης ούτως ώστε να ντυθούν στα ερυθρόλευκα Μπομπό και Ντραγκουτίνοβιτς. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Χρυσικόπουλος αναμένεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει με την Μπεσίκτας, ενώ θα αποσταλεί φαξ στην Σεβίλη.

89

Κρίσιμη μέρα θα είναι η Δευτέρα για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, καθώς θα ενταθούν οι προσπάθειες της διοίκησης ούτως ώστε να ντυθούν στα ερυθρόλευκα Μπομπό και Ντραγκουτίνοβιτς.

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Χρυσικόπουλος αναμένεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, ενώ παράλληλα θα αποσταλεί φαξ στην Σεβίλη, με το οποίο θα επισημοποιείται η ελληνική πρόταση.

Ραντεβού στην Πόλη

Μετά τις εξωπραγματικές απαιτήσεις των τούρκων (10 εκ. ευρώ), ο Ολυμπιακός φρέναρε την υπόθεση Μπομπό, γεγονός που φαίνεται να «συνέτισε» τους ανθρώπους της Μπεσίκτας που πλέον έπεσαν στα 7 εκ. ευρώ.

Αυτό διεμήνυσε στους επιτελείς των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Χουάν Φίχερ, προσθέτοντας ότι με τις σωστές κινήσεις ενδεχομένως να πέσει κι άλλο η τιμή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο Χρυσικόπουλος  θα μεταβεί την Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη και θα συναντηθεί με τον Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, παρουσία του Χουάν Φίχερ.

Ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτηθεί -αν είναι θετικά τα μαντάτα από  την συνάντηση- ο Μπομπό δεν πρόκειται να αλλάξει και θα γίνει με την μορφή συνιδιοκτησίας (50-50 Ολυμπιακός και Φίχερ).

Φαξ στη Σεβίλη

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως υπάρχει διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Ντραγκουτίνοβιτς αλλά στο Λιμάνι υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή όχι μόνο δεν «ναυάγησε» αλλά αντιθέτως μπήκε στην τελική της ευθεία. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στο οικονομικό (γύρω στο 1 εκ. ευρώ) και την Δευτέρα θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση μέσω φαξ.

Απομένει η καταφατική απάντηση του 34χρονου Σέρβου, το συμβόλαιο του οποίου στην Σεβίλη του αποφέρει 1,4 εκ. ευρώ ετησίως.

Η ομάδα του Πειραιά του προσφέρει 400.000 λιγότερα, τα οποία όμως μπορούν να καλυφθούν με κάποια μπόνους (αριθμός συμμετοχών και επίτευξη στόχων).

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και ο «Ντράγκο» επιθυμεί να έλθει στην Ελλάδα. Οπότε, σύντομα αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε ο Ντραγκουτίνοβιτς να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού (ή την 4η αν όλα πάνε καλά με τον Μπομπό). 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024