Καλά αποτελέσματα

Ένα ξόρκι για... «χωρισμό» ή «ζευγάρωμα»

Ένα ξόρκι για... «χωρισμό» ή «ζευγάρωμα»
Είναι μια ιερή πέτρα, τόπος λατρείας από τον 7ο αιώνα  
in.gr audio player
Χαμένη ανάμεσα στα στενοσόκακα της συνοικίας Γκιόν στο Κιότο, στην Ιαπωνία, είναι μια πέτρα - ενάμιση επί τρία μέτρα οι διαστάσεις της - καλυμμένη από χαρτάκια. Είναι οι ευχές εκείνων που, πεσμένοι στα τέσσερα, πέρασαν απ' την τρύπα που είναι στο κέντρο της πέτρας.

Είναι μια ιερή πέτρα, τόπος λατρείας από τον 7ο αιώνα. Συχνά, οι Ιάπωνες αναφέρονται στον τόπο προσκυνήματος Yasui Konpira-gu ως πέτρα enkiri (χωρισμού) ή ως πέτρα enmusubi (γάμου). Λέγεται ότι έχει τη δύναμη να διαλύσει σχέσεις ή να ωθήσει σε σχέση.

Λέγεται, επίσης, ότι μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια όταν ταξιδεύεις με πλοίο ή αυτοκίνητο κι ότι μπορεί να σε απαλλάξει από κακές συνήθειες όπως το ποτό, το τσιγάρο, τα χαρτιά. Αλλά για να μπορέσει η πέτρα να δωρίσει τις μαγικές δυνάμεις της, απαιτείται προηγουμένως ένα τελετουργικό.

Αφότου υποβάλλεις τα σέβη σου, αγόρασε ένα χαρτί katashiro για ξόρκι και γράψε την ευχή σου.

Κρατώντας στο χέρι το χαρτάκι, πέσε στα τέσσερα κι αν θέλεις μια σχέση (ή να ενδυναμώσεις αυτή στην οποία είσαι) πρέπει να συρθείς από το μπροστινό άνοιγμα της οπής στην πέτρα και να βγεις από το πίσω. Αν θέλεις να διαλυθεί η σχέση σου, κάνεις την ανάποδη διαδρομή. Στη διαδρομή, απαγγέλεις την ευχή σου.

Όταν βγεις, κάνεις μια υπόκλιση και μετά ξαναπερνάς κάτω από την πέτρα, αντίστροφα τούτη τη φορά. Και με κόλλα κολλάς το χαρτάκι με το ξόρκι σου πάνω στην πέτρα.

Καλά αποτελέσματα!

in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη