Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδιαφορία

Αδιαφορία

Τι κι αν όλοι καταδικάζουν το συμβάν στην Τούμπα; Τι κι αν στα social media ακόμη και οι πλέον φανατικοί συμφωνούν ότι το κακό παρατράβηξε, τιμωρία είναι λογικό να υπάρξει και απ' όπου κι αν προέρχονται αυτά τα περιστατικά πρέπει να χτυπηθούν στη ρίζα τους; Γιατί ακριβώς αυτό συμβαίνει.

Τι κι αν όλοι καταδικάζουν το συμβάν στην Τούμπα; Τι κι αν στα social media ακόμη και οι πλέον φανατικοί συμφωνούν ότι το κακό παρατράβηξε, τιμωρία είναι λογικό να υπάρξει και απ’ όπου κι αν προέρχονται αυτά τα περιστατικά πρέπει να χτυπηθούν στη ρίζα τους; Γιατί ακριβώς αυτό συμβαίνει. Ολοι ομονοούν πως στην Τούμπα φτάσαμε στο απροχώρητο και ανεξάρτητα με το πόσο βαρύς ήταν ο τραυματισμός του κόουτς του Ολυμπιακού, το περιστατικό παραείναι σοβαρό για να το προσπερνάμε έτσι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την αντιμετώπιση του «μετά». Αφενός το ευχάριστο είναι πως οι κάμερες έκαναν καλά τη δουλειά τους, η Αστυνομία επίσης και βρέθηκε αμέσως ο δράστης που χτύπησε με το ρολό τον Γκαρσία. Πέραν αυτού, δεν έχουμε ακούσει κάποιο επίσημο σχόλιο που να λέει «έως εδώ και θα κάνουμε τα πάντα για να μην ξανασυμβεί». Λες και θα ήταν κακό να έλεγαν κάτι ανάλογο στην Τούμπα. Αλλά αυτό παρακολουθούμε δεκαετίες τώρα. Για να μην κακοκαρδίσουν οι αρμόδιοι τους φανατικούς, για να έχουν πάντα κοντά τους τον «υπέροχο λαό», προχωρούν σε λεκτικές εκπτώσεις και αποφεύγουν να χτυπήσουν τη γροθιά στο μαχαίρι. Γιατί αν ήθελαν, ο συγκεκριμένος οπαδός δεν θα είχε πάρει θέση στην Τούμπα. Οπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν.

Ρέφερι

Τον αποκαλούν «κορυφαίο». Οντως, είναι top class διαιτητής και μπορεί να σφυρίξει σημαντικά ραντεβού στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο εγχώριο πρωτάθλημα φαίνεται πως έχει χάσει τη φόρμα του. Χθες στο Περιστέρι, για παράδειγμα, απέφυγε να δείξει την κόκκινη κάρτα ενώ θα μπορούσε και επίσης δεν θυμόμαστε στο παρελθόν να ξεφεύγουν οι ποδοσφαιριστές ενώπιόν του. Κοινώς, στον πειθαρχικό έλεγχο τα έκανε μαντάρα και δεν έδειξε την απαιτούμενη σε ανάλογες περιπτώσεις πυγμή. Αφήστε που εκτός των άλλων έχασε κάποιες φάσεις…

Μόρας

Θα το τρελάνουν το παιδί και δεν είναι και στο άνθος της ηλικίας του. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψε εν χορδαίς και οργάνω στη Λάρισα. Χωρίς να πάρει φανέλα βασικού. Με την αποχώρηση του Φυντάνη, πήρε και ο πάλαι ποτέ διεθνής μπακ χαρτί απόλυσης. Τώρα ανέλαβε ο Ντόστανιτς και όπως μας ενημερώνει η ΑΕΛ, ζήτησε να επανέλθει στις προπονήσεις ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός. Τελικά, στον κάμπο θέλουν ή όχι τον Μόρα; Τι λέει ο ίδιος;

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024