Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η WIN βραβεύτηκε ως κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία για τις εξαγωγές στην Ελλάδα

Η WIN βραβεύτηκε ως κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία για τις εξαγωγές στην Ελλάδα

...

Με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, που στηρίζουν ουσιαστικά την ελληνική οικονομία, πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά η απονομή των βραβείων Greek Exports Awards 2017, που διοργάνωσαν η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso σε μια κατάμεστη αίθουσα 300 ατόμων την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017.

Στόχος ήταν να αναδειχθούν οι κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, οι οποίες σε αντίξοοες συνθήκες έχουν καταφέρει να διακρίνονται και να καινοτομούν, να κατακτούν νέες αγορές και να διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η WIN ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ βραβεύτηκε ως «Top Export Consultant” (Κορυφαίος Σύμβουλος Εξαγωγών).

Το βραβείο συνιστά επιβράβευση της εταιρίας η οποία τα τελευταία χρόνια εξασφαλίζει χρηματοδότηση και συμβουλεύει κορυφαίες ελληνικές και ξένες εταιρείες, ιδίως του κλάδου τροφίμων και ποτών, στην ενίσχυση των εξαγωγών τους και στο άνοιγμα νέων αγορών σε παγκόσμια κλίμακα.

Η WIN με τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της έχει υλοποιήσει έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 10 εκ. ευρώ σε ένα δίκτυο χωρών που ξεπερνά τις είκοσι, με έμφαση στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αυστραλίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξανδρος Αραμπατζής, ο οποίος δήλωσε: «Η τιμητική αυτή αναγνώριση αυτή είναι μία επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τη WIN σε διεθνές επίπεδο. Την αφιερώνω στους συνεργάτες μου που με γνώση, όραμα, μεράκι και ακατάβλητη ενέργεια καταφέρνουν και τοποθετούν ελληνικά προϊόντα στις πιο μακρινές αγορές του κόσμου, ανοίγοντας δρόμους εξωστρέφειας σε δεκάδες επιχειρήσεις».

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:45, παρουσία άνω των 300 προσκεκλημένων, με το Καλωσόρισμα – Παρουσίαση, τους Χαιρετισμούς, την Κεντρική Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, κ. Γ. Κατρούγκαλου και κατέληξε με τις απονομές των βραβείων και την παράθεση δείπνου.

Ο κ. Κατρούγκαλος στην κεντρική ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η εξωστρέφεια ήταν αυτή που έσωσε τις επιχειρήσεις που έδωσαν μια άνιση μάχη και είναι αυτή που ερχόμαστε σήμερα να τιμήσουμε. Δεν αρκεί όμως μόνο η επιχειρηματικότητα και το δαιμόνιο του Έλληνα επιχειρηματία. Από την κρίση πρέπει να βγούμε με θεραπεία αυτών που οδήγησαν σε αυτή, όπως το δυσμενές παγκόσμιο περιβάλλον, οι αδυναμίες στην αρχιτεκτονική της ευρωζώνης, το στρεβλό παραγωγικό μοντέλο και οι αδυναμίες του πολιτικού συστήματος».

Advertorial

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024