Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Social Media Awards 2017

Social Media Awards 2017

...

H IMBA, το creative unit του ομίλου IPG MEDIABRANDS, σε συνεργασία με την Initiative, απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στην χθεσινή τελετή των Social Media Awards.

Συγκεκριμένα έλαβαν Platinum Award, στην κατηγορία Best integration & Innovation, για το πρώτο branded escape room σε περιβάλλον Facebook που υλοποιήθηκε για το brand της Unilever, Scandal, 2 Gold Awards στις κατηγορίες Best Facebook Application και Best Gamification in Social Media, και τέλος Bronze στην κατηγορία Best Short-Lived Content για το Live Voting Game για το brand Mentos της Perfetti Van Melle.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συμμετοχή μας σε βραβεία είχε τέτοια αποδοχή και αναγνώριση. Επιτυχία που οφείλεται καταρχήν στην άψογη συνεργασία μας με τους πελάτες μας αλλά και στην υποστήριξη της ομάδας της Ιnitiative. Ο στόχος μας είναι να πηγαίνουμε την επικοινωνία των brands που αναλαμβάνουμε ένα βήμα πιο πέρα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες και φρέσκες ιδέες.» μας είπε, ο Γιάννης Μπουτάς, Head of Creative της IMBA.

Advertorial

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024