Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Feelgood λανσάρει τη νέα υπηρεσία TheMovieSafe

H Feelgood λανσάρει τη νέα υπηρεσία TheMovieSafe

Η νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία TheMovieSafe της Feelgood Entertainment σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία Filmbankmedia, δίνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να προβάλλει κανείς χιλιάδες ταινίες νόμιμα, εύκολα και οικονομικά.

Το TheMovieSafe παρέχει δικαιώματα προβολής ταινιών στην Ελλάδα και την Κύπρο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκτός της κινηματογραφικής αίθουσας (εμπορικό κύκλωμα), όπως: ξενοδοχεία, οργανωμένα κάμπινγκ, οργανωμένες παραλίες, hostels, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ, παιδότοπους και παιδικά πάρτι, σχολεία, πανεπιστήμια, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, κατασκηνώσεις, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, βιβλιοθήκες, μουσεία, γκαλερί και πολυχώρους, sports clubs, adventure clubs, γηροκομεία, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, φυλακές, καθώς και φεστιβάλ, κινητές εξωτερικές προβολές, κ.α.

Παραχωρούμε το νόμιμο δικαίωμα προβολής σε πληθώρα τομέων της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής και σε μεγάλη ποικιλία οργανισμών, σε εξαιρετικές τιμές. Στόχος μας είναι να εισάγουμε μια νέα εποχή στη νόμιμη προβολή και θέαση ταινιών στην Ελλάδα και την Κύπρο εκτός του κλασικού εμπορικού κυκλώματος των αιθουσών, και να υποστηρίξουμε ευρύτερα και ποικίλα κοινά να βιώσουν κινηματογραφικά έργα σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Ένας κατάλογος 4.000 τίτλων συνεχώς εμπλουτίζεται με ταινίες νέες και παλαιότερες, για μεγάλους και παιδιά, που μπορούν να προβληθούν νόμιμα σε οποιονδήποτε χώρο. Το TheMovieSafe εκπροσωπεί τα στούντιο Disney, Sony, Fox, Warner Brothers, καθώς και όλες τις ανεξάρτητες και ελληνικές ταινίες διανομής/συμπαραγωγής Feelgood.

Η υπηρεσία TheMovieSafe παραχωρεί άδειες προβολής βάσει του υπαρκτού νομικού πλαισίου για την πνευματική ιδιοκτησία και τα δικαιώματα που αφορούν το πολιτιστικό έργο (νόμος 2121/93). Τα υψηλά ποσοστά πειρατείας στην Ελλάδα συνοδεύουν το συνεχώς αυξημένο ενδιαφέρον για την προβολή και θέαση οπτικοακουστικών προϊόντων, ειδικά εκτός κινηματογραφικών χώρων. Η Feelgood Entertainment και το TheMovieSafe στοχεύουν στο να βοηθήσουν τον καταναλωτή να απολαμβάνει ταινίες με όποιο τρόπο θέλει και στο να ενισχύσουν τα εναλλακτικά κανάλια θέασης.

Περισσότερες πληροφορίες: www.themoviesafe.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024