«Χωρίς κουκούλες οι μάρτυρες»

Σπυράκη: «Ναι» στην προανακριτική, «όλα στο φως»

Σπυράκη: «Ναι» στην προανακριτική, «όλα στο φως»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη δήλωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπέρ της προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για το θέμα της Novartis, σημειώνοντας πως από την πρώτη στιγμή είχε πει «όλα στο φως».
(Φωτογραφία: ΑΠΕ)
Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για το ζήτημα της Novartis τάσσεται η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας πως από την πρώτη στιγμή είχε πει «όλα στο φως».

«Η Νέα Δημοκρατία είπε από την αρχή "όλα στο φως". Και εννοείται ότι λέει “ναι” και στην προανακριτική επιτροπή, ανεξαρτήτως του κατηγορητηρίου που προφανώς θα κατασκευάσει η κυβέρνηση για να υποστηρίξει τη σκευωρία της» σημείωσε η κ. Σπυράκη, προσθέτοντας ότι θα πρέπει οι μάρτυρες να έρθουν χωρίς κουκούλες.

«Όχι μόνο γιατί τους ξέρει ήδη η κυβέρνηση, αλλά και γιατί το καθεστώς προστασίας τους είναι νομικά διάτρητο, καθώς απαιτεί την έγγραφη έγκριση του αντιεισαγγελέα διαφθοράς του Αρείου Πάγου, την οποία παραδόξως δεν ζήτησε η αρμόδια εισαγγελέας» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Κατά τα λοιπά, θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση, σε αντίθεση με την επιλογή της να συγκαλύπτει, μέχρι σήμερα, το σκάνδαλο Καμμένου, θα συναινέσει επιτέλους στη διαλεύκανση του, τώρα που έφτασε στη Βουλή» κατέληξε η Μαρία Σπυράκη.

in.gr

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη