«Η κυβέρνηση θα ανατραπεί»

Λαφαζάνης: Αποτρέψαμε πλειστηριασμό α’ κατοικίας για 20.000 ευρώ

Λαφαζάνης: Αποτρέψαμε πλειστηριασμό α’ κατοικίας για 20.000 ευρώ
Ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε ότι το κίνημα κατά των πλειστηριασμών απέτρεψε τη διενέργεια πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας για οφειλή 20.000 ευρώ.
(Φωτογραφία: Intime)


Την αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας 60 τ.μ. για οφειλή 20 χιλιάδων ευρώ σημείωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατακρίνοντας την κυβέρνηση που υποστηρίζει ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί για κατοικίες αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

«Χάρη στο κίνημα ανεστάλη σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, πλειστηριασμός από την Alpha Bank πρώτης κατοικίας 60 τ.μ με 25 χιλ. ευρώ και για οφειλή 20 χιλιάδων ευρώ» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

«Λέμε ότι ανεστάλη και αυτός ο πλειστηριασμός χάρη στο κίνημα, διότι αν το τελευταίο δεν είχε αποφασιστική και δυναμική παρουσία, δεν θα υπήρχε αναγκαστική αποχή των συμβολαιογράφων, και αυτήν την ώρα, άλλη μια πάμφτωχη οικογένεια θα έχανε για ευτελές ποσό το μικρό σπίτι της. Αυτόν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 60 τ.μ. για μια μικρή οφειλή, που είχε προγραμματίσει η Alpha Bank, τον αφιερώνουμε στους ψεύτες Τσίπρα, Τσακαλώτο και Κοντονή, που διακηρύσσουν χωρίς αιδώ ότι δεν πλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες κάτω των 300 χιλ. ευρώ».

Καταλήγοντας στη δήλωση του εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αποχωρήσει αλλά θα ανατραπεί - «και θα ανατραπεί από τα κάτω, από τους κοινωνικούς αγώνες και πρώτα απ' όλα από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το οποίο είναι ο νέος πρωταγωνιστής στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας και μια αυθεντική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση» εκτίμησε ο Παναγιώτης Λαφαζανης
in.gr

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη