Επανεμφάνιση με ηχητικό μήνυμα

Σώρρας: «Ομόλογα» τέλος, πληρώστε τα χρέη με χρήματά σας [Βίντεο]

Σώρρας: «Ομόλογα» τέλος, πληρώστε τα χρέη με χρήματά σας [Βίντεο]
Στο νέο μήνυμα τούς καλεί να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα
(Φωτογραφία: Eurokinissi)


Με νέο ηχητικό μήνυμα επανεμφανίστηκε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Μάρτιο του 2017, με δύο εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν εις βάρος του. Τέσσερις μήνες μετά το κάλεσμα στους οπαδούς του να επιτεθούν στο καθεστώς με εξώδικα, ο Αρτέμης Σώρρας τούς προτείνει τώρα να λυτρωθούν... πληρώνοντας τις οφειλές τους.

Στο νέο μήνυμα τούς καλεί να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα, για να σώσουν την περιουσία τους και τελικά τις ζωές τους. Ανάμεσά τους και τον λογαριασμό της... ΔΕΗΣ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στο ηχητικό παραλήρημά του τονίζει ότι «τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να μεταβούν στα γραφεία της οργάνωσης για να ξεχρεώσουν, αφού η απελευθέρωση όλων - και του ιδίου φυσικά - από το κτήνος κρέμεται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών».

in.gr

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη