Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όλα τα στοιχεία

Αναζητούν μέσω DNA αυτόν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα

Αναζητούν μέσω DNA αυτόν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα
Μέσα από πιθανά ευρήματα γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων επιχειρεί η Ελληνική Αστυνομία να ταυτοποιήσει τους δράστες που προκάλεσαν το σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
in.gr audio player
Μέσα από πιθανά ευρήματα γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων επιχειρεί η Ελληνική Αστυνομία να ταυτοποιήσει τους δράστες που προκάλεσαν το σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στο σημείο της επίθεσης και άλλες ναυτικές φωτοβολίδες, αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης τους, ένα μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, και ρούχα, καθώς και υπολείμματα από τη ναυτική φωτοβολίδα που σφηνώθηκε στο γόνατο της άτυχης γυναίκας τα οποία μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Εκεί οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να εξάγουν αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό, το οποίο θα επιχειρήσουν στη συνέχεια να ταυτοποιήσουν με τους συλληφθέντες από την περιοχή των επεισοδίων.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσει πλάνα από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, όπου ενδεχομένως να φαίνονται οι συμμετέχοντες στα επεισόδια.

in.gr

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη