Βλάβη στο σύστημα θέρμανση

Κλειστό και την Τρίτη λόγω ψύχους το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Κλειστό και την Τρίτη λόγω ψύχους το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
(Φωτογραφία: Motionteam)
Κλειστό θα παραμείνει και αύριο, Τρίτη το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό ίδρυμα, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, Τρίτη, για δεύτερη ημέρα.

«Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για αύριο, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του νέου, πιστοποιημένου, προγράμματος εξειδίκευσης στην κατάρτιση φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο «Σε φροντίζω», ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη