Μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο

Επίσκεψη Παπανδρέου στο κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Επίσκεψη Παπανδρέου στο κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη  
in.gr audio player
Αθήνα
Το κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Παρόντες ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, καθώς και ο γγ του ΥΠΕΣ Δ.Στεφάνου.

Τον Αρχιεπίσκοπο και τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μαζί με τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Σκιαδά.

Ο κ. Παπανδρέου στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο ενημερώθηκε για το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη».

Ο κ. Ιερώνυμος παρουσίασε στον κ. Παπανδρέου το πρόγραμμα «Η Εκκλησία στους δρόμους» αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι 365 μέρες το χρόνο, μοιράζονται 1.600 μερίδες φαγητού σε αστέγους, αλλοδαπούς, εξαρτημένους από ουσίες και άπορους και ότι έχει γίνει λεπτομερής καταγραφή των επωφελούμενων ατόμων από την Αρχιεπισκοπή και την «Αλληλεγγύη».

Αρχιεπίσκοπος και πρωθυπουργός επισκέφθηκαν τον προαύλιο χώρο όπου δίνεται το συσσίτιο, μοίρασαν μερίδες φαγητού και συνομίλησαν με τα επωφελούμενα άτομα οι οποίοι τους εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για το πρόγραμμα «Η εκκλησία στους δρόμους» χαρακτηρίζοντας «εντυπωσιακό» το έργο της Εκκλησίας.

Newsroom ΔΟΛ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη