Κυριότερες ειδήσεις, επικαιρότητα από την Ελλάδα

Δύο τουρκικά πολεμικά πλοία στην ΑΟΖ Κύπρου

Μία κορβέτα κοντά στην εξέδρα γεώτρησης

Δύο τουρκικά πολεμικά πλοία στην ΑΟΖ Κύπρου

Δύο τουρκικά πολεμικά πλοία εξακολουθούν να πλέουν νοτίως της Κύπρου, στα διεθνή ύδατα, αλλά εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου. Νωρίτερα, η Αγκυρα απάντησε στην απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να «παγώσει» την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας στην ΕΕ με συνέχιση των σεισμικών ερευνών. Περισσότερα»

Την Πέμπτη η κατάθεση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

«Τάχιστα» στη Βουλή

Την Πέμπτη η κατάθεση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα έρθει «τάχιστα» στη Βουλή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος έπειτα από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η ρύθμιση αναμένεται να κατατεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια. Περισσότερα»

Εξώσεις: Σε απόγνωση ενοικιαστές και ιδιοκτήτες

Η άλλη όψη της κρίσης

Εξώσεις: Σε απόγνωση ενοικιαστές και ιδιοκτήτες

Με μελανά χρώματα περιγράφουν εκπρόσωποι των ενοικιαστών την κατάσταση στην αγορά ακινήτων όσον αφορά τις εξώσεις. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενοικιαστών εκτιμά ότι οι εξώσεις παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 30% την τελευταία τριετία. Στον αντίποδα, οι ιδιοκτήτες επισημαίνουν την αύξηση των «μπαταχτσήδων» που νοικιάζουν τα σπίτια και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν. Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών μιλούν στο in.gr για το καίριο ζήτημα.

Περισσότερα»

Στο εδώλιο 13 σωφρονιστικοί για  το θάνατο του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι

Είχε βρεθεί νεκρός στις φυλακές Νιγρίτας

Στο εδώλιο 13 σωφρονιστικοί για το θάνατο του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι

Σε δίκη παραπέμπονται 13 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση θανάτου του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι, που είχε βρεθεί νεκρός στις φυλακές Νιγρίτας, τον περασμένο Μάρτιο. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο βαρυποινίτης είχε σκοτώσει σωφρονιστικό υπάλληλο του Μαλανδρίνου.  Περισσότερα»