Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος εποχής για γερμανικό όμιλο Sex Shop με ιστορία 71 χρόνων

Τέλος εποχής για γερμανικό όμιλο Sex Shop με ιστορία 71 χρόνων

Τέλος εποχής γράφτηκε για τον γερμανικό όμιλο sex shop Beate Uhse που κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς χρεοκοπίας αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ομάδα επενδυτών. Ξεκίνησε το 1946 από την πρώην πιλότο Μπεάτε Ούζε. Η εταιρία αναπτύχθηκε τόσο που κάποια στιγμή έφθασε να είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία sex shop βάσει κύκλου εργασιών. Απασχολεί περίπου 345 υπαλλήλους σε επτά χώρες.

Τέλος εποχής γράφτηκε για τον γερμανικό όμιλο sex shop Beate Uhse που κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς χρεοκοπίας αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ομάδα επενδυτών.

Ξεκίνησε το 1946 από την πρώην πιλότο Μπεάτε Ούζε. Η εταιρία αναπτύχθηκε τόσο που κάποια στιγμή έφθασε να είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία sex shop βάσει κύκλου εργασιών. Απασχολεί περίπου 345 υπαλλήλους σε επτά χώρες.

Ανακοίνωσε ότι η αίτηση χρεοκοπίας δεν αφορά τις θυγατρικές της, πράγμα που σημαίνει ότι τα καταστήματά της θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διαδικασία αναδιάρθρωσής της.

«Ακολουθούμε μια πορεία που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας επιτρέψει να αναδιαρθρώσουμε τον όμιλο ως σύνολο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μίκαελ Σπεχτ σε ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τους πιστωτές και τους εν δυνάμει νέους επενδυτές.

Η Μπεάτε Ούζε άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη βόρεια γερμανική πόλη του Φλένσμπουργκ το 1962, το οποίο ονόμασε Institut fuer Ehehygiene, ή Ινστιτούτο Υγιεινής Γάμου.

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024