Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Έχουν μήνες να μιλήσουν» Χίλαρι και Μπιλ

«Έχουν μήνες να μιλήσουν» Χίλαρι και Μπιλ

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον «έχουν μήνες να μιλήσουν. Επικοινωνούν μέσω φίλων και δικηγόρων». Ποιος τα λέει αυτά;

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον «έχουν μήνες να μιλήσουν. Επικοινωνούν μέσω φίλων και δικηγόρων». Ποιος τα λέει αυτά;

Τον Έντουαρντ Κλάιν τον ξέρουμε από τα πολλά βιβλία που έχει γράψει για τους Κλίντον και τους Κένεντι. Στις 30 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο «All Out War: The Plot to Destroy Trump».

Σε αυτό αποκαλύπτει, λοιπόν, ότι το βιβλίο της Χίλαρι «Τι συνέβη» – το οποίο είναι γεμάτο δικαιολογίες για το ότι έχασε στις τελευταίες προεδρικές εκλογές – μπορεί να είναι μπεστ σέλερ, αλλά ο σύζυγός της, ο Μπιλ, πέταξε το δικό του αντίτυπο στον κάλαθο των αχρήστων. Και ότι έχει εκνευριστεί με την περιοδεία της συζύγου του για την προώθηση του βιβλίου.

«Πριν η Χίλαρι στείλει το χειρόγραφο στον εκδότη, το έδωσε στον Μπιλ να το διαβάσει, και αυτός, με κόκκινο στυλό, έκανε πολλές διορθώσεις» εξομολογήθηκε, σύμφωνα με τον Κλάιν, στενός οικογενειακός φίλος των Κλίντον. «Αλλά αυτή αρνήθηκε να διαβάσει ακόμη και τις διορθώσεις του, κι αυτός εξοργίστηκε τόσο που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια».

«Της είπε ότι το βιβλίο την κάνει να δείχνει σαστισμένη, θυμωμένη και σε σύγχυση, και ότι αυτά είναι αρνητικά χαρακτηριστικά για έναν άνθρωπο που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης» συνέχισε ο οικογενειακός φίλος. «Δεν του άρεσε καθόλου ο τίτλος, γιατί το να το λες «Τι συνέβη» θα έκανε τον κόσμο να πει «έχασες» και τίποτα άλλο.

Ο Μπιλ την προέτρεψε να αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά εκείνη του έβαλε τις φωνές και του είπε «το βιβλίο είναι τελειωμένο και θα εκδοθεί έτσι».

Ο Κλάιν υποστηρίζει ότι, από το περασμένο καλοκαίρι που τσακώθηκαν για το βιβλίο, τα αρνητικά συναισθήματα του Μπιλ για το «Τι συνέβη» έχουν διογκωθεί, καθώς η Χίλαρι χρησιμοποιεί την περιοδεία προώθησής του για να ρίξει ευθύνες για την ήττα της στις προεδρικές στους ρώσους χάκερ, τον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, και στις γυναίκες ψηφοφόρους που δεν την τίμησαν με τη ψήφο τους.

Ο Κλάιν γράφει ότι, ένα μήνα πριν τις εκλογές, ο Μπιλ προειδοποίησε την Χίλαρι πως πρέπει να κάνει προεκλογική εκστρατεία στις πολιτείες που από τη δεκαετία του ’80 συνηθίζεται να τις αποκαλούν, συλλογικά, «Rust Belt» (Ζώνη Σκουριάς), πολιτείες που έχουν πληγεί από την αποβιομηχάνιση, οικονομική πτώση, παρακμή των αστικών κέντρων, μείωση πληθυσμού και συναφή. Εκείνη, όμως, του απάντησε πως «έχει παραισθήσεις».

Η αντίδραση από τους Κλίντον δεν άργησε να έρθει, κατηγορώντας τον Εντ πως «είναι στενάχωρος άνθρωπος και θλιβερός ψεύτης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024