Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν 80 άγνωστοι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για παιδιά που πνίγονταν

Όταν 80 άγνωστοι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για παιδιά που πνίγονταν

Κάποιες φορές, όντως μπορεί κανείς να βασιστεί στην καλοσύνη των ξένων: Σε παραλία της Φλόριντα, μία μητέρα συνειδητοποίησε όταν βγήκε από το νερό πως οι γιοι της είχαν μείνει στα ανοικτά και φώναζαν για βοήθεια. Κολύμπησε να τους βοηθήσει αλλά από το ρεύμα παρασύρθηκε κι εκείνη και αποκλείστηκε. Η έκβαση θα ήταν μάλλον μοιραία, αν δεν είχε επέμβει μία άγνωστη λουόμενη...

Κάποιες φορές, όντως μπορεί κανείς να βασιστεί στην καλοσύνη των ξένων: Σε παραλία της Φλόριντα, μία μητέρα συνειδητοποίησε όταν βγήκε από το νερό πως οι γιοι της είχαν μείνει στα ανοικτά και φώναζαν για βοήθεια. Κολύμπησε να τους βοηθήσει αλλά από το ρεύμα παρασύρθηκε κι εκείνη και αποκλείστηκε.

Η έκβαση θα ήταν μάλλον μοιραία, αν δεν είχε επέμβει μία άγνωστη λουόμενη που κινητοποίησε τους υπόλοιπους…

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το Associated Press, σημειώθηκε στην παραλία Πάναμα Σίτι της Φλόριντα. Η Ρομπέρτα Έρσρεϊ άκουσε τους δύο γιους να φωνάζουν για βοήθεια σε απόσταση από την ακτή και προσπάθησε να τους φτάσει, αλλά το ρεύμα την απέκλεισε κι εκείνη -όπως και άλλα πέντε μέλη της οικογένειάς τους, που έκαναν στη συνέχεια το ίδιο.

Πίσω στην παραλία όπως, η Τζέσικα Σίμονς είδε άκουσε τις φωνές και είδε τους υπόλοιπους λουόμενους να στρέφουν το βλέμμα τους στη θάλασσα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είχε έρθει καρχαρίας» είπε, μέχρι να καταλάβει τι συνέβαινε. «Και τότε είπα, «σήμερα δεν θα πεθάνουν, θα τους βγάλουμε»».

Η Σίμονς πήρε μία σανίδα που είχε μαζί της και βούτηξε στο νερό. Ακολούθησε ο άντρας της, ο οποίος και παρότρυνε τους υπόλοιπους να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα.

Συνολικά, γράφει η τοπική Νorthwest Flοrida Daily Νews, 80 άνθρωποι σχημάτισαν την αλυσίδα -όσοι δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, έμειναν στα ρηχά- η οποία τελικά έγινε το σχοινί που έβγαλε ξανά τους αποκλεισμένους στην παραλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024