Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τζάστιν, για το καλό όλων μας μην έρθεις στο Λονδίνο!»

«Τζάστιν, για το καλό όλων μας μην έρθεις στο Λονδίνο!»

Θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακάλεσαν την Τρίτη να ακυρώσει τις προσεχείς συναυλίες του στη Βρετανία για λόγους ασφάλειας δικής τους αλλά και δικής του.

Θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακάλεσαν την Τρίτη να ακυρώσει τις προσεχείς συναυλίες του στη Βρετανία για λόγους ασφάλειας δικής τους αλλά και δικής του.

Ο 23χρονος Καναδός, που αποτελεί ίνδαλμα για εκατομμύρια έφηβους, πρόκειται να δώσει υπαίθρια συναυλία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου τον Ιούλιο.

Ωστόσο, οι θαυμαστές του γέμισαν τους κοινωνικούς ιστότοπους με μηνύματα που ζητούν να ακυρωθεί η εμφάνισή του για την ασφάλεια και των δύο πλευρών, θαυμαστών και καλλιτέχνη.

Μηνύματα αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Σκούτερ Μπράουν, ο οποίος αποτελεί καλλιτεχνικό πράκτορα και της Αριάνα Γκράντε, της οποίας οι θαυμαστές παρακολουθούσαν τη συναυλία της στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα το βράδυ όταν βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε, σκοτώνοντας 22 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες.

Η Λιάν Μάρεϊ, 20 χρονών, η οποία ζει στην Ιρλανδία, έχει εισιτήρια για τη συναυλία του Μπίμπερ στο Δουβλίνο τον Ιούνιο, αλλά είπε ότι μετά την τρομοκρατική ενέργεια της Δευτέρας σκέφτεται να τα πουλήσει.

Οι περιοδείες φέρνουν εκατομμύρια δολάρια

«Απλώς δεν θέλω μια φανταστική νύχτα να καταλήξει σε κάτι όπως η (προ)χτεσινή» είπε στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι πλήρωσε 180 ευρώ για κάθε ένα από τα εισιτήρια.

Οι περιοδείες αποτελούν μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος για μουσικούς τα τελευταία χρόνια. Οι 10 μεγαλύτερες περιοδείες παγκόσμια έφεραν εισπράξεις 1,67 δισ. δολαρίων (1,50 δισ. ευρώ) συνολικά το 2016, σύμφωνα με την έκδοση Pollstar της μουσικής βιομηχανίας. Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μόνο είχε εισπράξεις 268,3 εκατ. δολαρίων (240 εκατ. ευρώ).

Οι εμφανίσεις των αστεριών της ποπ όπως η Τέιλορ Σουίφτ, ο Μπίμπερ, το συγκρότημα αγοριών της ποπ One Direction και η Γκράντε βρίσκονται μεταξύ των πιο υψηλά αμειβόμενων καλλιτεχνών.

Η Γκράντε έκανε εισπράξεις 25 εκατ. δολαρίων (22,3 εκατ. ευρώ) και άνω από περιοδείες μεταξύ του Απριλίου 2016 και του Απριλίου του 2017, σύμφωνα με την Pollstar, ενώ ο Μπίμπερ είχε συνολικές εισπράξεις 163 εκατ. δολαρίων (146 εκατ. ευρώ) το 2016.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024