Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύτηκε η Πίπα Μίντλετον

Παντρεύτηκε η Πίπα Μίντλετον

Είχε προκαλέσει αίσθηση στον γάμο της αδελφής της, Κέιτ, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011 όπου κρατούσε το πέπλο της νύφης, προσελκύοντας την προσοχή με το λευκό φόρεμα που διέγραφε μοναδικά το κορμί της. Η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε τον 41χρονο, Τζέιμς Μάθιους, πλούσιο χρηματιστή, πρώην πιλότο αγώνων ράλι και κληρονόμο του σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε στις 17 Ιουλίου του 2016.

Είχε προκαλέσει αίσθηση στον γάμο της αδελφής της, Κέιτ, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011 όπου κρατούσε το πέπλο της νύφης, προσελκύοντας την προσοχή με το λευκό φόρεμα Alexander McQueen που διέγραφε μοναδικά το κορμί της, σε μια τελετή που παρακολούθησαν από την τηλεόραση δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Η Πίπα παντρεύτηκε σήμερα, Σάββατο, τον 41χρονο, Τζέιμς Μάθιους, πλούσιο χρηματιστή, πρώην πιλότο αγώνων ράλι και κληρονόμο του
σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric, με τον οποίο
αρραβωνιάστηκε στις 17 Ιουλίου του 2016.

Φήμες λένε ότι η γαμήλια τελετή στοίχησε 250.000 στερλίνες.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα αυτή τη φορά και δικαιολογημένα στο νυφικό της.

Το νυφικό της Πίπα σχεδίασε ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Ζιλ Ντίκον, ενώ στο κεφάλι της φορούσε μία τιάρα, στην οποία στερεώνονταν το μακρύ της πέπλο, σχεδιασμένα από τον Στίφεν Τζόουνς.

Μεταξύ των παρανύμφων ήταν 3χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, καθώς και η 2χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Τόσο ο μικρός πρίγκιπας όσο και η μικρούλα Σάρλοτ ήταν ντυμένοι ειδικά για την περίσταση και έφτασαν στο γάμο μαζί με την μητέρα τους Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, έφτασαν μαζί στο γάμο φορώντας τα επίσημα κοστούμια τους.

Η νέα φρουρά της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκε για τον γάμο στο Μπέρκσαϊρ, στη γενέτειρα της Πίπα. Η δούκισσα του Κέμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι παρέστησαν στο γάμο στην όμορφη εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ενγκφιλντ.

Μετά την τελετή σε αυτή την εκκλησία του 12ου αιώνα, θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση και οι καλεσμένοι θα μεταβούν στην έπαυλη αξίας 4,7 εκατομμυρίων στερλινών που έχουν οι γονείς της νύφης, οι Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, στο Μπάκλμπερι του Μπέρκσαϊρ.

Δεύτερο παιδί από τα τρία των Μίντλετον, η Πίπα είναι ένα χρόνο μικρότερη από την Κέιτ και τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον αδελφό της, Τζέιμς.

Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1983 και πέρασε τα πρώτα της παιδικά χρόνια στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου ο πατέρας της εργαζόταν στη British Airways. Όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Βρετανία, η Πίπα πήγε σε μια σειρά από ιδιωτικά σχολεία της ελίτ. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και εντάχθηκε στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024