Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ισπανικά Όσκαρ έχουν τόση λάμψη που κάποιος μπήκε σε πειρασμό

Τα ισπανικά Όσκαρ έχουν τόση λάμψη που κάποιος μπήκε σε πειρασμό

Τα βραβεία Goya είναι τα Όσκαρ του ισπανικού και ισπανόφωνου κινηματογράφου. Στην τελετή απονομής τα πρόσωπα που λάμπουν είναι πλέον παγκόσμιας εμβέλειας και τα φλας δεν σταματούν αστράφτουν.  Μέσα σε όλο αυτό, κάποιος βρήκε την ευκαιρία να κλέψει κοσμήματα.

Τα βραβεία Goya είναι τα Όσκαρ του ισπανικού και ισπανόφωνου κινηματογράφου. Στην τελετή απονομής τα πρόσωπα που λάμπουν είναι πλέον παγκόσμιας εμβέλειας και τα φλας δεν σταματούν αστράφτουν. Και όχι μόνο επειδή εμφανίστηκε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και η Πενέλοπε Κρουθ.

Μέσα σε όλο αυτό, κάποιος βρήκε την ευκαιρία να κλέψει κοσμήματα. Στα ισπανικά ΜΜΕ το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς η αξία των κοσμημάτων δεν ήταν μικρή: περίπου 30 χιλιάδες ευρώ.

Ο δράστης μάλλον δεν άντεξε την πίεση. Έτσι λίγα 24ωρα αργότερα παραδόθηκε. Και ας έλειπαν -όπως καταγγέλθηκε και διαπιστώθηκε- οι κάμερες κλειστού κυκλώματος από τα παρασκήνια του χώρου που έγινε η απονομή. Θεωρητικά, θα μπορούσε να έχει γλιτώσει.

Τελικώς, εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Μαδρίτης και παραδόθηκε. Μαζί με τα κοσμήματα. Πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών, το όνομά του δεν έγινε γνωστό, ο οποίος εκείνη τη βραδιά δούλευε σε ένα από τα πολλά συνεργεία που στηρίζουν την τελετή.

Ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είδε μια πόρτα ανοιχτή και μπήκε εκεί που έλαμπαν τα πετράδια. Βέβαια ισχυρίστηκε ότι τα πέρασε για «φο μπιζού» και θέλησε να κρατήσει σουβενίρ από τη βραδιά.

Είπε ακόμα ότι έδρασε μόνος. Aυτό εξεταζεται. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή από 6 έως 18 μήνες φυλάκισης.

Απόστολος Ρουμπάνης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024