Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένας αμφιλεγόμενος διάδοχος για τον θρόνο της Ταϊλάνδης

Ένας αμφιλεγόμενος διάδοχος για τον θρόνο της Ταϊλάνδης

Ένας 64χρονος αμετανόητος πλέιμποι ανεβαίνει στον θρόνο της Ταϊλάνδης, μετά τον θάνατο του βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του μακροβιότερου μονάρχη πάνω στον πλανήτη. Ο διάδοχος είναι ο γιος του, Μάχα Βαϊραλονγκόρν, περισσότερο γνωστός για τις ενδυματολογικές του εκκεντρικότητες, για το σκανδαλώδες παρελθόν του και τους αποτυχημένους γάμους του, παρά για τις ηγετικές του ικανότητες.

Ένας 64χρονος αμετανόητος πλέιμποι ανεβαίνει στον θρόνο της Ταϊλάνδης, μετά τον θάνατο του βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του μακροβιότερου μονάρχη πάνω στον πλανήτη.

Ο διάδοχος είναι ο γιος του, Μάχα Βαϊραλονγκόρν, περισσότερο γνωστός για τις ενδυματολογικές του ακρότητες, για το σκανδαλώδες παρελθόν του και τους αποτυχημένους γάμους του, παρά για τις ηγετικές του ικανότητες.

Προς επίρρωσιν των παραπάνω, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία του 64χρονου πρίγκιπα στο αεροδρόμιο του Μονάχου -πριν από λίγους μήνες- να φορά μπουστάκι, χαμηλοκάβαλο στενό τζην παντελόνι και ένα ψεύτικο τατουάζ-μανίκι.

Όπως σημειώνει ο Independent, δεν είναι αβάσιμοι οι φόβοι ότι υπό την ηγεσία του τα πράγματα θα πάνε χειρότερα για την Ταϊλάνδη.

Γεννημένος το 1952 έλαβε μόρφωση σε βρετανικά σχολεία και στη συνέχεια φοίτησε στο Βασιλικό Στρατιωτικό Κολέγιο της Αυστραλίας. Τον τελευταίο καιρό ζει τον περισσότερο χρόνο στην Γερμανία μαζί με μια πρώην αεροσυνοδό των ταϊλανδέζικων αερογραμμών, την οποία -όπως λέει- σκοπεύει να παντρευτεί.

Στην Γερμανία τον βρήκαν τα νέα της επιδείνωσης της υγείας του πατέρα του και από τότε έχει ζητήσει να καθυστερήσει η ενθρόνισή του, για να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του να πενθήσει.

Ανάμεσα σε άλλες εκκεντρικότητες ο πρίγκιπας έχει δώσει τον τίτλο του πτεράρχου της Βασιλικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης στο σκυλάκι του, τον Φου Φου.

Όταν πέρυσι ο σκύλος πέθανε, ακολουθήθηκε πλήρως το τετραήμερο βουδιστικό τελετουργικό, πριν αποτεφρωθεί σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση.

Εξάλλου, ο Φου Φου είναι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η ταϊλανδέζικη αντιπολίτευση το 2014. Ο άλλος πρωταγωνιστής ήταν η τρίτη σύζυγος του πρίγκιπα, που τάιζε γονατιστή το σκυλί φορώντας μόνο το στρινγκάκι της…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024