Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Παρμενίων 2016»

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Παρμενίων 2016»

Η τελευταία φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2016» διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, στο πεδίο ασκήσεων «Αετός». Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ...

Η τελευταία φάση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2016» διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, στο πεδίο ασκήσεων «Αετός».

Οι βομβαρδισμοί ακριβείας από την Πολεμική Αεροπορία, οι βολές πυροβολικού, τα επιθετικά ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, οι αλεξιπτωτιστές του ΕΤΑ, τα πεζοπόρα τμήματα (στα οποία υπήρχε και συμμετοχή Εθνοφυλάκων) οι πολύ εντυπωσιακές βολές των αρμάτων LEOPARD 2 καθώς και οι χαμηλές πτήσεις των ελικοπτέρων Huey σε διάφορες αποστολές, έχτισαν ένα σύνθετο και απόλυτα επιτυχημένο σενάριο στο οποίο δοκιμάστηκε με επιτυχία η διακλαδική συνεργασία, βασικό ζητούμενο στις μεγάλες διακλαδικές στρατιωτικές ασκήσεις.

Την άσκηση παρακολούθησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενοςαπό τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη, ενώ παρέστη και η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Αποστολή και φωτογραφίες: Κώστας Λακαφώσης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024