Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kinder έκπληξη: Το ξενοφοβικό Pegida έπεσε σε... γερμανική παγίδα

Kinder έκπληξη: Το ξενοφοβικό Pegida έπεσε σε… γερμανική παγίδα

Την οργή μελών του αντι-ισλαμικού κινήματος Pegida προκάλεσε η εμφάνιση στα καταστήματος γνωστού προϊόντος της Kinder, όπου στη συσκευασία εικονίζονταν μικρά παιδιά με... σκούρο χρώμα, αντί των συνηθισμένων ξανθών. Όμως έπεσαν στην παγίδα...

Την οργή μελών του αντι-ισλαμικού κινήματος Pegida προκάλεσε η εμφάνιση στα καταστήματος γνωστού προϊόντος της Kinder, όπου στη συσκευασία εικονίζονταν μικρά παιδιά με… σκούρο χρώμα, αντί των συνηθισμένων ξανθών.

«Τίποτα δεν τους σταματά: Τι θα κάνουν μετά;» αναρωτήθηκε ο οπαδός του κινήματος, ανεβάζοντας φωτό στο Facebook (φωτό από το BBC).

Όπως γράφει το BBC, τα σχόλια από κάτω, έδιναν και έπαιρναν: διάφοροι αναρωτήθηκαν αν οι Τούρκοι για παράδειγμα θα έβαζαν παιδάκια από τη Γερμανία σε δικά τους προϊόντα.

Ωστόσο, η εταιρεία ξεκαθάρισε δύο πράγματα: πρώτον, δεν ανέχεται την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, και δεύτερον, τα… σκούρα παιδάκια που τόσο ενόχλησαν είναι οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Γερμανίας σε νεαρή ηλικία: Ο Μπόατενγκ και ο Γκεντογκάν.

Είναι μια νέα εκστρατεία της εταιρείας, λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Euro 2016), το οποίο γίνεται στην Γαλλία.

Mάλιστα, η εταιρεία κάνει και έναν διαγωνισμό: μαντέψτε ποιο παιδάκι είναι ο σημερινός ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και κερδίστε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024