Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΑΕ: Απέλαση γυναίκας επειδή κοίταξε το κινητό του συζύγου της

ΗΑΕ: Απέλαση γυναίκας επειδή κοίταξε το κινητό του συζύγου της

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο και εντολή απέλασης αποφάσισε να επιβάλει σε βάρος μιας γυναίκας δικαστήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο και εντολή απέλασης αποφάσισε να επιβάλει σε βάρος μιας γυναίκας δικαστήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε την κατηγορία ότι παραβίασε την ιδιωτική ζωή του συζύγου της ελέγχοντας χωρίς την έγκρισή του το κινητό του τηλέφωνο επειδή υποψιαζόταν πως την απατούσε, γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Gulf News.

Στη γυναίκα αυτή, η οποία δεν κατονομάζεται στο δημοσίευμα της αγγλόφωνης εφημερίδας—διευκρινίζεται μόνο ότι είναι μετανάστρια από άλλη αραβική χώρα—, επιβλήθηκε πρόστιμο 150.000 ντίρχαμ (36.320 ευρώ) από ποινικό δικαστήριο στο Εμιράτο του Άζμαν.

Ο συνήγορός της είπε στην εφημερίδα πως η γυναίκα κατηγορούσε τον σύζυγό της πως είχε εξωσυζυγική σχέση. Παραδέχθηκε ότι έλεγξε τον τηλέφωνό του χωρίς την άδεια του και ότι μετέφερε φωτογραφίες που περιείχε στη δική της συσκευή, πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Ο σύζυγός της προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον της, και το δικαστήριο την καταδίκασε την περασμένη Πέμπτη βάσει του νόμου για τα ηλεκτρονικά αδικήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βάσει του οποίου θεωρείται ποινικό αδίκημα η «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής ενός άλλου προσώπου» με τη χρήση εργαλείων πληροφορικής, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Gulf News αναφέρει ότι το ζευγάρι είναι περίπου 30 ετών, χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024